1C312C + схожі : 1C317E
ecm називає обмежувач крутного моменту #2
те, що ви зачепили ви простягається на 8 і однодумців ув'язаний з ecm
1C312C + схожі : 1C317E
ecm називає обмежувач крутного моменту #2
те, що ви зачепили ви простягається на 8 і однодумців ув'язаний з ecm
вибачте, але просто один curiosit?, звичайно не в образу...
ви говорите, що запечені худобу 300cv без dpf, а потім не знаєш, навіть не визнають картки за межами драйвер
крім того, як ви кажете, я розумію, що ви дуже недосвідчений, впевнений, що вони 300cv інших a5, що ви змінили???
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
я уявляв, як би вони були ті... на мою думку, не є обмежувачі крутного моменту активних у режимі? нормально, щось типу recovery або інший, вони будуть занадто низькі, щоб бути активними...
*magi: зробити 300cv на цю машину, не думаю, що це велика проблема, якщо ви подивитеся час уприскування є стрижені, тому забезпечують збільшення помітним дизельного палива. Повітря, то він повинен мати в достатку завдяки літраж і турбіна не зовсім дуже, дуже, дуже... витягнути нас є 60ina резюме, по-моєму, не ? важко...
Враховуючи, що тих, хто ображає ? stinker: і не ? мій випадок, в майстерні, де я працюю, я не заперечую абсолютно дизель, але з налаштуванням, gpl/метан; дизель їх тому мій колега і навіть, здається, добре, і я, гідно 9 із 10 разів я замість мене дивитися і нічого не запитати, як він робить так само зі мною на роботі працює, очевидно, трохи, cos? ).
якщо б я був ученим, я навіть не пост, щоб порівнювати і шукати, замість того, щоб вчитися, і, може бути, я б навіть приєднався, якщо не годувала тільки здоровою пристрасті на полі з 4-х коліс.
Від "недосвідчених" ( сподіваюся, тимчасовий яка) я? також встановлено, що монстр дизель sfumacchiante, з урахуванням, електронне управління, щоб видалити, вам прощає багато castronerie і на вулиці, дрова бензинових невимовне.
Для інших, дякую вам за поради, які ви захочете мені допомогти.
на мій погляд, двигун дизель sfumacchiante не ? приємно, дим ? дизель незгорілого що може замість того, щоб прийти спалили карту-й? адекватного і, отже, мати кращу продуктивність
дизель sfumacchiante я згоден, що не красиво, але коли ? приїхали в межа тиску турбіни, якщо ви все ще хочете, щоб продуктивність збільшується дизель. Дизельний двигун отримує максимальну продуктивність в stechio, але afr курить, ? факт.
Ви говорите, "дим ? дизель незгорілого що може замість того, щоб прийти спалили карту-й? адекватне" вірно, але карту-й? адекватне приводить до тиску turbo підняти, і ви знаєте, що в сучасних двигунах-й? час не пу? запитати...
Я кажу, що поки ви пу? попросити турбіни, ви робите карту без диму (що відбувається спокійно з картою диму оригінал), якщо ви хочете піти далі, перш за все, ми не повинні мати dpf, і єдиний шлях, щоб ще збільшити продуктивність ? у тому, щоб мати дим...
Sottolineerei що ? важливо не мати dpf.
додам також, що краще мати EGR працює з DPF варто intasamente передчасним, оскільки газ не ricircolati, мова забруднення розумію, але з DPF і краще мати EGR, небагато, але мало диму, однак, це не боляче, якщо доведеться летіти треба видалити DPF