я зацікавлений я, що означає запис В boot? я не хочу, щоб відкрити ебу автомобіля.
я зацікавлений я, що означає запис В boot? я не хочу, щоб відкрити ебу автомобіля.
Запис в boot режим? читання і записи, які ви робите в ебу відкритий. Використовують pin-код з гребінцем у edu, а потім на блоці в різних місцях і в залежності від' ecu йде приварений або закріплений з schedin пружини-нитка сказав саме завантаження на частку секунди в деяких типах ecu і всієї стадії читання і запису для інших пі? нові, однак, до ecu нічого не відбувається навпаки ? етап pi? впевнена, для не inchiodarla ( завжди, якщо хто відкриває ecu не ламається prima!!!!!!!!!)
але на практиці не існує екю програміст, з яким не потрібно відкрити блок? я хотів би купити комплект універсальний або майже, щоб я міг зіставити з моїм механічний різних блоків управління.
я читав, що півень 2 добре для mini r56 з ебу med 17 ок, але я б не хотів ризикувати, щоб пошкодження ебу.
програміст-серіо, що робить ця функція не існує? або навіть дешевий клон, що він надійний. очевидно, що якщо c'? якийсь професіонал, я можу за це платити справедливо, щоб все, що є? але я хотів би деякі роз'яснення з цього приводу.
говорячи з моїм механічним сьогодні, наприклад, мені казав один хлопець, який зіставленні в ecu з інструментом, usb, чорний в scatolotto, з ручкою зверху, що йде повороту і, встановивши в певному положенні, і, що до перепризначення, знімають запобіжник.
це, продукт
я залишив повідомлення амет?, у будь-якому випадку я писав, цей продукт з ручкою вище, cos'??
крім того, з mpps я можу читати і писати на мій ecu без його відкриття? завжди med 17 ми говоримо...
чому? якщо кабель mpps ? краще півник я збираюся прийняти те, що, дійсно, якщо мене не зазначених навіть у приватних ve я був би вдячний.
в якості забезпечення своїй тарілці використовувати ecm 2001 або ecm titanium, що ми повинні мати :-)
Востаннє редагувалось leandro89; 17-12-2013 до 19:19
mpps не робить...
потім півник V2 v53., а потім різні інструменти, такі як ecm titanium або 2001 ви повинні змінити ecu.
спробує?, спасибі за інформацію ;-)
нарешті форум, який може дати пояснення в силі.
тепер я запропоную, спасибі в будь-якому випадку, тому півник v2, а повинен бути зроблений не треба відкривати ecu.
у будь-якому разі я не хотів би витрачати багатство, я починаю прямо зараз за допомогою цих речей, я хочу спробувати спочатку з моєї машини, а потім, чому? ні, з тих друзів, а також завдяки вашої допомоги, якщо такі потрібно платити, звичайно. але купувати продукт, дуже професійно, зараз мені здається, перебільшені.
спасибі ще раз ;-)
якщо ви хочете почувати себе комфортно, без проблем ви купите обладнання офіційне і зроби послідовний туристичне завжди з плечей ковдри від кого-то, а якщо ви хочете купити клон, зробимо так само чеснота? настрій тих, хто його продає, але в будь-якому випадку можливість? щоб зробити деякі пошкодження є завжди, і тоді, не ? сказав, що хороший клон не робить з серійного, але якщо хтось вам каже це читати в школі і чому? як правило, гарне правило на цих типів ебу, де ? можете завантажитися або Bdm і завжди краще мати повну резервну копію, щоб відновити всі в разі блокування