Сторінка 2 з 7 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 63

Обговорення: читати міні r56

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    135
    я зацікавлений я, що означає запис В boot? я не хочу, щоб відкрити ебу автомобіля.

Banned
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Пляму Джарре
    Повідомлення
    23
    Citazione Спочатку Написав david91 Visualizza Messaggio
    Не існує нічого, щоб scivere без його відкриття? Навіть не офіційний? Повертаючись до теми, то для початку, ви могли зробити найбільшу кількість авто порадите півник 2?
    Що я знаю, з півень v2 v53 ви можете читати і писати спокійно в будь-якому випадку спасибі galletto 2 v53

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    153
    Запис в boot режим? читання і записи, які ви робите в ебу відкритий. Використовують pin-код з гребінцем у edu, а потім на блоці в різних місцях і в залежності від' ecu йде приварений або закріплений з schedin пружини-нитка сказав саме завантаження на частку секунди в деяких типах ecu і всієї стадії читання і запису для інших пі? нові, однак, до ecu нічого не відбувається навпаки ? етап pi? впевнена, для не inchiodarla ( завжди, якщо хто відкриває ecu не ламається prima!!!!!!!!!)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    135
    але на практиці не існує екю програміст, з яким не потрібно відкрити блок? я хотів би купити комплект універсальний або майже, щоб я міг зіставити з моїм механічний різних блоків управління.

я читав, що півень 2 добре для mini r56 з ебу med 17 ок, але я б не хотів ризикувати, щоб пошкодження ебу.

програміст-серіо, що робить ця функція не існує? або навіть дешевий клон, що він надійний. очевидно, що якщо c'? якийсь професіонал, я можу за це платити справедливо, щоб все, що є? але я хотів би деякі роз'яснення з цього приводу.

говорячи з моїм механічним сьогодні, наприклад, мені казав один хлопець, який зіставленні в ecu з інструментом, usb, чорний в scatolotto, з ручкою зверху, що йде повороту і, встановивши в певному положенні, і, що до перепризначення, знімають запобіжник.

це, продукт

я залишив повідомлення амет?, у будь-якому випадку я писав, цей продукт з ручкою вище, cos'??

крім того, з mpps я можу читати і писати на мій ecu без його відкриття? завжди med 17 ми говоримо...

чому? якщо кабель mpps ? краще півник я збираюся прийняти те, що, дійсно, якщо мене не зазначених навіть у приватних ve я був би вдячний.

в якості забезпечення своїй тарілці використовувати ecm 2001 або ecm titanium, що ми повинні мати :-)
    Востаннє редагувалось leandro89; 17-12-2013 до 19:19

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    mpps не робить...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    135
    потім півник V2 v53., а потім різні інструменти, такі як ecm titanium або 2001 ви повинні змінити ecu.
    спробує?, спасибі за інформацію ;-)

нарешті форум, який може дати пояснення в силі.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    Citazione Спочатку Написав giannimini Visualizza Messaggio
    потім півник V2 v53., а потім різні інструменти, такі як ecm titanium або 2001 ви повинні змінити ecu.
    спробує?, спасибі за інформацію ;-)

нарешті форум, який може дати пояснення в силі.
    ? вітаємо ваше слайд-шоу в окремому розділі. дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    135
    Citazione Спочатку Написав leandro89 Visualizza Messaggio
    ? вітаємо ваше слайд-шоу в окремому розділі. дякую
    тепер я запропоную, спасибі в будь-якому випадку, тому півник v2, а повинен бути зроблений не треба відкривати ecu.

у будь-якому разі я не хотів би витрачати багатство, я починаю прямо зараз за допомогою цих речей, я хочу спробувати спочатку з моєї машини, а потім, чому? ні, з тих друзів, а також завдяки вашої допомоги, якщо такі потрібно платити, звичайно. але купувати продукт, дуже професійно, зараз мені здається, перебільшені.

спасибі ще раз ;-)

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав giannimini Visualizza Messaggio
    тепер я запропоную, спасибі в будь-якому випадку, тому півник v2, а повинен бути зроблений не треба відкривати ecu.

у будь-якому разі я не хотів би витрачати багатство, я починаю прямо зараз за допомогою цих речей, я хочу спробувати спочатку з моєї машини, а потім, чому? ні, з тих друзів, а також завдяки вашої допомоги, якщо такі потрібно платити, звичайно. але купувати продукт, дуже професійно, зараз мені здається, перебільшені.

спасибі ще раз ;-)
    be починаючи з med17 бензин, як перший досвід ? занадто амбіційний
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    153
    якщо ви хочете почувати себе комфортно, без проблем ви купите обладнання офіційне і зроби послідовний туристичне завжди з плечей ковдри від кого-то, а якщо ви хочете купити клон, зробимо так само чеснота? настрій тих, хто його продає, але в будь-якому випадку можливість? щоб зробити деякі пошкодження є завжди, і тоді, не ? сказав, що хороший клон не робить з серійного, але якщо хтось вам каже це читати в школі і чому? як правило, гарне правило на цих типів ебу, де ? можете завантажитися або Bdm і завжди краще мати повну резервну копію, щоб відновити всі в разі блокування

Сторінка 2 з 7 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •