мій особистий досвід, на ці автомобілі,я пишу тільки файл no dpf і відключаю роз'єм від ecu cerina без відключення нічого від bsi,і я ніколи не мав проблем зазвичай немає
мій особистий досвід, на ці автомобілі,я пишу тільки файл no dpf і відключаю роз'єм від ecu cerina без відключення нічого від bsi,і я ніколи не мав проблем зазвичай немає
ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ
Наступним, що я, трапляється, я також намагаюся я, для того, щоб від'єднати роз'єм від блоку управління добавка
Так я бачу, якщо мій файл дозволяє без включення світлових сигналів
Привіт спасибі
ЯКЩО ВИ НЕ ВПЕВНЕНІ ВІДКРИЙ
А вибухнути,навіть я роблю ті ж дії,ніколи не було проблем!!!!
Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)
Мій досвід: у деяких (рідкісних) випадках ? успіх, що авто влаштовує? на дисплеї з'явиться напис "помилка анти-забруднення".
Відключення FAP від bodycomputer проблема ? вирішена.
Один невеликий рада, навіть якщо off-topic: на цих при натисканні на вимикач в системи РЕЦИРКУЛЯЦІЇ ог (pu? від'єднати роз'єм від електромагнітного клапана), ви можете заблокувати трубу депресії у ВІДПРАЦЬОВАНИХ ж (щоб перед я поклав м'яч прямо на лінії ЗМІННОГО струму,-електромагнітного клапана) в іншому випадку ви опинитеся з EGR відкриті, і автомобіль, який не йде.