Спасибі giarras набагато більше? вичерпну відповідь...я також, щоб ми присвячували дуже багато часу на цю пристрасть, і я люблю бути в курсі всього.
Тоді не всі серійні коли пишуть стерти всю флеш ve сприймаєте це в момент читання, якщо файл містить тільки вибраний тут sw, що б в тому що змінені , коли ви пишете в послідовний, він тільки пише, що якщо blokkate ебу просто читати ебу в bdm і ricostruirvi файл!!!!!
так, але в кінці кінців вам потрібно, в будь-якому випадку резервну копію, щоб відновити оригінал, не ? я сказав, зовсім дурниця,
ні, ви читайте файл з bdm і копіюєте зони, відсутні в послідовний попередньої ліжко і ви створите повний файл
привіт,
я в такій же ситуації.
Я edc16c39 CAN і, коли я намагалася писати з mpps12 я ? блокований блок управління (до речі, не я, поставивши мод файл, а просто файл Ori читав деякий час тому).
Зараз я мати файл ori-ліжко в послідовний з mpps (2mb). У день мені приходить BDM. і я розумію, що концепція відновити файл.
Cio? читаю поточний дамп пошкоджений в bdm і працездатні файли ori-ліжко з mpps, а потім переписати все з Bdm. Вже тут є.
Але, як я можу відновити частину flash mapperovinato від mpps?
Робив різні дослідження, я зрозуміла, що це пу? робити з ECM... копіювання і вставка частин... cio? я беру карти, які я бачу у файлі ОРІ(2mb) ліжко з mpps(приблизно останні 25%) і сьогодні у флеш-файл пошкоджено ліжко з bdm??
я кажу, добре??
будь ласка, поправте мене, якщо я кажу занадто багато caxxate...
дякую
точно + або - так, звичайно, ви повинні розуміти, уражену ділянку яка.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
ви можете створити його тип, скоротивши необхідні карти з файлу орі, що ми вже? та вставте де їх не вистачає, чи не так? більше або менше ? так?