-
я думаю, що це поправимо, євро-5, я заблокував збільшення засмічення, таким чином, пошук на damos і застосувати їх в свій файл збільшення засмічення, з-за протяжності маршрутів і часу, ви побачите, що потім засмічення не рухається-й?...
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
спасибі..
те, що ви говорите, сандро стосується засмічення..
але про те, що я читаю стані фільтра (регенерація переривається) і внаслідок засмічення.. або, а інший, скажімо, "біт", щоб повернути його.. написи " ******" ??
-
Якщо я можу місце екрану, щоб повернути л засмічення 1000% 0,
-
я думаю, що залежить від відсотка засмічення, не тільки призведе до 0 ви повинні повернутися в "засмічення нормальний".
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
спасибі .. постараюся' шукати в damos...
випадково.. адресу.. (приблизне) і в районі... 1E.....?
ще раз спасибі
-
пошук в районі, на карті частинок залишився, якщо регенерація переривається ? карта 8х8, якщо я правильно пам'ятаю, що стосується як ecsafe, зокрема, потрібно дивитися на перед!
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
привіт сандро.. ви маєте на увазі це фото??
ddd.jpg
це оброблений файл з ecusafe.. порівняно..
у той час як на цій фотографії.. і порівняння з edc 16 150cv без dpf.. (alfa 147)
111111111.jpg
який редагування поради робити???
тому ми кажемо це, щоб напис (регенерація переривається).. мені не вистачає, щоб знайти..., що dell засмічення.. (або все ж?)
-
Та гаразд, якщо ви йдете pi? назад знаходитесь на окремі біти, які збільшують відсоток засмічення в залежності від часу і км
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
ви маєте на увазі ці??
ok.jpg
-
Ні, вони пі? назад, але запевняю вас, що якщо не відкрити damos не знайдеш їх...
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму