Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 28

Обговорення: info fap-off ford focus 110 к.с.

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Пескара Абруццо
    Повідомлення
    239
    Головне-це кінцевий результат, але можу вам гарантувати, що якщо файл зробив, як треба, навіть якщо у вас всі контрольні лампи горять, покладіть в неї і все чарівним чином зникає (нічого зробити, нічого, обнулення і т. д.)
    Ось такий особистий досвід.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di frantik3
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    610
    краща річ, щоб зробити всі розуміють, як зробити перемикач off було б у випадку, думаю, що я поклав приклади про

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    Citazione Спочатку Написав frantik3 Visualizza Messaggio
    краща річ, щоб зробити всі розуміють, як зробити перемикач off було б у випадку, думаю, що я поклав приклади про
    наприклад, для комутатора на цей тип ебу c'? і знаходиться ТУТ
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Banned
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    92
    Citazione Спочатку Написав magi1984 Visualizza Messaggio
    наприклад, для комутатора на цей тип ебу c'? і знаходиться ТУТ
    але так, щоб цей тип ecu просто скинути ці байти? я не зрозумів, якщо судиться, що відображає ecusafe і тоді ви відновлюють байт або відновлюють байт і просто...дякую!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    Чесно кажучи, я в ecusafe я не довіряю насправді я волів ходити навколо так близько, що створити проблеми..знайти вимикач ? найкраще рішення

Banned
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    92
    я convinco кожен gioprno більше, що вони не служать aniente ці програми...ви можете знати про те, що автомобіль працює? тому що так ми уникаємо робити беззаконня і зламати двигунів, як хтось сказав.....

Banned
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    10
    привіт всім.. я читала трохи цю тему і pirma, що я зрозумів, що ніхто з вас не ставить точно, що типу екю st? кажу !!

може бути, ви все ж таки подумайте, чому? ви розбираєтеся і знаєте, що ? швидше за все, ви говорите про edc16c34, але хто читає і не ? дуже досвідчений для того, щоб знайти info я думаю, хотіли б знати про це !! по мені ? правильно поставити тип ecu в питанні ...

сказавши це, запевняю вас, що ecusafe ця машина, або ж група ford/ peugeot або mazda не робить ... це потрібно зробити з допомогою інших програм, а потім, можливо, управляти вручну, щоб бути впевненим, або ще краще зробити це прямо керівництво для тих, хто знає, де знаходиться комутатор, який не завжди ? один тільки й закрийте dpf ..
    мені здається, хороший рада додавати дизельне паливо в місці, cerina, щоб не зробити, увімкніть індикатор ****llo низьким ...
    be хорошу роботу привіт

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    44
    * max38 привіт, я не знаю, що проблем у вас на фокус, але я і без заповнення паливного бака, cerina все з ecusafe, від'єднавши тільки датчик діфф тиску. Я роблю багато того, що робота в conces ford

Banned
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    10
    привіт фабрі не ніяких проблем, я читала, що один тут, в цьому розділі каже, щоб заповнити бак cerina, щоб не мати помилки .. я сказав, хороша ідея, але мені не потрібно, я lechiudo від комутатора ті ecusafe не добре для цього типу ecu повірте .. рано чи пізно подивитися білий дим.. не ворота, зробити ...

Banned
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    10
    я забув, що для фабрі .. може бути, ви ? туди добре, але її в той вигляд автомобіля, який після того як ви зробили файл з ecusafe після функції ще круїз-контроль ... кілька разів стругає теж !!!

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •