-
хлопці, панелі, ви incrostano і ламаються через egr, якщо ви хочете залишити їх, закрийте рециркуляції вихлопних газів і sporcheranno-й? я, однак, я хотів би видалити, ви ніколи не знаєте, і потім навіть красива відкриті, ви завжди те, що закупорює протоки колектор
-
покладіть booster, яка, як правило, merdeces включаються вентилятори на запис.
відсоток може бути 0%, якщо пункт ? "відкриття заслінок swirl", то все одно варто, повинна бути наступною.
-
Нещодавно я зробила тест swirl на Brera в стані спокою були найближчі до 0, але відкривали до 97%.... Так що я не знаю про це
-
і залишаються вентилятори включені, але це не робить мене повернути орі
-
я написав, як мені ви сказали, я поставив бустер і кріпляться вентилятори, писати ? добре пішов? тепер машина не заводиться, не заводиться, навіть стартер, що пу? бути?
-
Ви робите l ідентифікація ECU?
-
ні, мені говорить ecu не знайдено
-
Але писання ? успішно? Або ви ? заблокована?...спробуйте відключити акумулятор на кілька хвилин і спробуйте ще раз... у Вас є тільки mpps?
-
я навіть kwp і fgtech 2, ви писання ? нормально, я також намагався писати з fgthec 2, але нічого, не потрапляє в ecu, не виходить навіть не діагноз, зараз я намагаюся писати з bdm? я не резервну копію я намагаюся писати тільки орі, читати.
-
Я думаю, що з файлу в bdm відрізняється flash прочитано послідовний.. Спробуйте пошукати читання bdm.. Питання... Ви зробили розрахунок chcks один від інтерфейсу або ви перед розраховується за допомогою програмного забезпечення?
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму