Сторінка 2 з 6 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 52
    garret
    Guest
    всі фільтри іноді помиляються, а ? нормально, давайте згадаємо, що навіть оригінали роблять, тому абсолютної впевненості немає ніколи, незважаючи на всі зміни, ручної роботи

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    310
    Згоден.. Тут в будь-якому випадку ? очевидно, втрата зв'язку між інтерфейсом і ECU через якийсь момент відмови живлення Dell mpps.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    В цей момент треба було б зрозуміти, якщо проблема ? причиною відмови харчування або перепади напруги від автомобіля, або проблема апаратного інтерфейсу.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    310
    Подивіться, як виглядає роз'єм mpps...... Якщо не ? запечатаний відкрийте його і подивіться зварних швів

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Тепер я видалив драйвер і програмне забезпечення для MPPS і перевстановити.....

garret
    Guest
    єдиним доказом того, що ви можете зробити ? повторити спробу запису, можливо, перш ніж зробити back up все, щоб не ризикувати

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di alex68
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    270
    мені ніколи не досягти успіху на edc16 групи vag з mpps, кілька разів, хлопці, перш ніж планувати нехай x деякий sw басейн і, можливо, спробувати зробити ecu id і спробуйте прочитати, навіть якщо на кілька секунд, x перевірити, якщо sw працює opp ? у стан KO, здається, випробувань, тривіальні, але ефективні. ця проблема мене, як правило, з gallo 2 do' мало' харчування conbatteria допоміжного заряду батареї і досягла 13,2 працює ок.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Акумулятор навіть не один рік життя, але і в самому стартері ? трохи млявий. Пу? цілком можливо, що падіння напруги на.... Я також помітив, що є кабелі, які приходять до батареї, трохи окислюється, з-за старої батареї, що витік кислоти.

garret
    Guest
    Тоді, я думаю, ти знайшов проблему, добре очистити клеми і додайте тонким шаром вазеліну або жиру, кремнію і, можливо, p? у riattivante на кабелі та повторіть спробу

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    Мені одного разу і сталося, але мені пощастило, тому що я помітив, як тільки я підключив бд не вийшов вольт. Я вирішив reistallando програмного забезпечення

Сторінка 2 з 6 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •