Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 44

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    сицилія
    Повідомлення
    179
    Citazione Спочатку Написав Backgroop Visualizza Messaggio
    Процедури і вірним, навіть якщо ми були б з конструкторів класу, щоб тримати в cosiderazuone, але проблема і з'ясувати, на початку tabbelle DTC, що не ? легко.. не треба для сили і створити помилки.., а потім видалити його, але pirima видалити його, а потім виявити, якщо він працює
    практично ? те ж саме зробити до або після.формула ? correta але змінюється в залежності від групи авто,розділити на 8 (в даному випадку)для групи vag і ділить на 2 групи fiat (перевірено і працює).потрібно знайти варіант дільника з іншими групами.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    184
    Citazione Спочатку Написав beppe.c Visualizza Messaggio
    практично ? те ж саме зробити до або після.формула ? correta але змінюється в залежності від групи авто,розділити на 8 (в даному випадку)для групи vag і ділить на 2 групи fiat (перевірено і працює).потрібно знайти варіант дільника з іншими групами.
    Я підтверджую, .Provato і працює для групи VW(/8) і Fiat(/2)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    Пров Потужність
    Повідомлення
    483
    таким чином всі програми для видалення dtc використовують в якості алгоритму ці 3 розрахунки aggire?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di chiptuning.cro
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ровінь, Хорватія
    Повідомлення
    157
    Я також зробив' доказ формули на файл ori passat 742_575 виключення DTC P0400 -> EGR:

http://www.professionalchiptuning.ne...ll=1#post38056

Шукаю DTC P0400 -> HEX 0400 -> EGR

Таблиця DTC = 1CD196 до 1CD308 - visualizazione 8bit - все значення нижче 20 числа в десяткові значення, крім деяких
    Початок Таблиця DTC CODE = 1CC606 - вище є нулі
    Після значення 1CC606 де ви починаєте таблиця DTC CODE перший адресу, який має в hex 0400 і 1CD064 і це наша відправна точка за формулою:
    (DTC 0400 - DTC CODE)/8 -> (1CD064-1CC606)/8 = 331 -> - це INDEX DTC

Зараз з початку Таблиця DTC давай 331 (index DTC) очок вперед : 1CD196+331 = 1CD2E1 що повинно бути нашою відправною для відключення EGR.

Дивлячись в 2D, адреса 1CD2E1 знаходимо значення 1 що ми пропонуємо 0 і ми відключити EGR DTC (0400)

Рахунки повертаються, але завжди важко знайти Початок таблиці DTC CODE і почала таблиця DTC навіть якщо це другий і більш легкий, тому що vizzualizzando файл в 8бит в 2D і sccorendo всі файли, non'і dificult знайти цей блок.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    32
    цікаво, що в цій темі...хоча я бачу, що дурна...novosti????

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    там я втратив кілька днів, але був важко? знайти точне місце початку таблиці...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    сицилія
    Повідомлення
    179
    Citazione Спочатку Написав sportknight Visualizza Messaggio
    там я втратив кілька днів, але був важко? знайти точне місце початку таблиці...
    l адреса d на початок таблиці і перший відразу після адреси, все в нуль.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    32
    Крім Fiat і VW не знають інші автомобілі фактор поділу???

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    32
    Matteosr...вчора вранці я відключив пару датчиків і ліжка коди...тільки я можу вас розмістити їх, враховуючи, що я 308 з edc16c34

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    Citazione Спочатку Написав matteosr Visualizza Messaggio
    Я даю вам ще один подарунок, місце файл edc15p з деякими dtc відключені.

I dtc відключені: 17669, 17671, 17675, 17678.

Всі відповідні форсунок; автомобіль питання інжектори несправності та враховуючи, що використовується в країні, cos? я вирішив не механічно, я просто видалив recovery із-за цих dtc).

Просто у мене мало часу, я дам вам керівництво, я починаю сказати вам, що ви повинні перетворити dtc з десяткового в hex, а ? поміняти їх місцями, перш ніж шукати їх на карті, наприклад 17669d = 4505h = 0545 , порівняйте карти і ви бачите, як я змінений.
    привіт від матвія, але цей факт звернути коди справедливо для всіх edc 15 або зокрема карту, яка вас у курсі ви?

Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •