Ви підкажіть, а на цю половину, а його власник..
після того як він нас втратив час і зусилля, власник і повернувся в іншому місці і каже, що рік вирішується заміною запобіжника стрибнув...
Одеса-чому довго стоїмо?![]()
цікавий висновок!
мораль історії в чому ?? маг, який замінив запобіжник тримати парі-гуси nn s? зрозуміло, заплатили, для честі своєю магією, але ті, хто вважають, що ці бачення ГАРРІ ПОТТЕР запобіжник x l несправність egr бг?""
? треба також поставити себе на місце власника транспортного засобу. Я кажу це тому, що? мені ? трапилося з моєю множинного метану, що autoriparatore, до якого я був направлений, не в змозі risolvermi проблема, і я можу гарантувати, що ? дуже неприємно виявити, що проблема, яка виникає. Я вирішив, змінивши механіку.
Ймовірно, sar? як ви говорите, але я можу вам гарантувати, що в моєму випадку перший механік мені акт пропустіть 15 днів, крім того, що багато грошей мені йти бензин. От і все. У будь-якому разі я не розумію, як може бути вирішена проблема в egr, замінивши запобіжник. Якщо я не помиляюся, то не думаю, що я коли-небудь помітив, що в блоці запобіжників один, що було причиною egr.
ти прийшов до цього?
якщо я говорив відчуваєте або не готовність?,
чи вам теж,
або будь-якої іншої мови, замість того, щоб хотіти мене дурня, було б краще, чи не так?
я кажу, що якщо перегляньте всі повідомлення, ви зрозумієте, що в підсумку по телефону мені сказали, що не піде,
я в обличчя це було півдня, і це було добре, немає відмови?