Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 16-07-2013 до 10:39
на c2, якщо витягніть liena прямо, щоб закрити egr кілька разів d? несправності...
У тому сенсі, що відключення може, але пу? трапитися, що кілька разів у випадку, якщо йде відмова?
Ні, в тому сенсі, що на цих не закривається, cos?, є 2 біта, які позбавляють від управління egr.
Для defap я не бачив файл, але ecusafe ? pi? надійно на цих.
На жаль, я не ecusafe. Я завантажив карту з defap зроблено з Раз і не виникло помилок, контрольні лампи горять або інший, машина, здається, згодитися. Зміни, які вносить програма, як представляється, у відповідності з тим, що написано в обговоренні. У egr я залишив стояти.
Ecusafe на Peugeot edc15c2 працює, якщо автомобіль не має жодних проблем з датчиками температури FAP і датчик тиску диференціала.
Привіт всім, я зробив це defap на phedra хотів запитати, хто ? pi? ехр мене цієї машини якщо ? правильно.
Файл ? засуджений з Ecusafe, що вони кажуть, буде добре на ці автомобілі.
У пакеті c'? файл ori від бази даних, файл писав (ліжко)? то мод на iniez парз, що я прочитав від машини, і те, що я defappato я, використовуючи в якості основи файли з автомобіля. Я хотів би знати, якщо мод ecusafe ? правильно, чому? автомобіль має тисячі проблем, які ми вирішуємо "p"? одночасно.
Lancia Phedra 2.rar