Сторінка 2 з 7 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 68

Обговорення: Fiat Bravo 1.9 jtdm 150cv

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав Вже Visualizza Messaggio
    gi? від золота вони рівні, верхній і нижній... я повинен зробити деякі дослідження, щоб бути безпечним, але стехиометрической для дизеля, якщо я правильно пам'ятаю, що відбувається навколо вас 18:1, а не 14:1.
    після цього дослідження добре

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    після цього дослідження добре
    Я допоможу ВАМ
    When discussing engine tuning the Air/Fuel Ratio' (AFR) is one of the main topics. Proper AFR calibration is critical to performance and durability of the engine and it's components. The AFR defines the ratio of the amount of air consumed by the engine compared to the amount of fuel.

В 'Stoichiometric' AFR has the correct amount of air and fuel to produce a chemically complete combustion event. For gasoline engines, the stoichiometric, A/F ratio is 14.7:1, which means 14.7 parts of air to one part of fuel. The stoichiometric AFR depends on fuel-- type for alcohol it is 6.4:1 і 14.5:1 for diesel.

So what is meant by a rich or lean AFR? У нижньому AFR number contains less than air the 14.7:1 stoichiometric AFR, therefore it is a richer mixture. Conversely, higher AFR number contains more air and therefore it is a leaner mixture.

For Example:
    15.0:1 = Lean
    14.7:1 = Stoichiometric
    13.0:1 = Rich

Leaner AFR results in higher temperatures as the mixture is combusted. В цілому, нормально-aspirated spark-ignition (ВИ) gasoline engines виробляє maximum power just slightly rich of stoichiometric. However, in practice it is kept between 12:1 і 13:1 in order to keep exhaust gas temperatures in check and to account for variances in fuel quality. This is a realistic full-load INFO on by-aspirated engine but can be небезпечно lean with a highly-зростання engine.

Let's take a look closer. As the air fuel mixture is ignited by the spark plug, flame front propagates from the spark plug. The now-burning mixture raises the cylinder pressure and temperature, peaking at some point in the combustion process.

The turbocharger increases the density of the air, в результаті чого в denser mixture. The denser mixture raises the peak cylinder pressure, тому increasing the probability of knock. As the AFR is leaned out, the temperature of the burning gases збільшується, which also increases the probability of knock. This is why it is обов'язкових to run richer AFR на підвищений engine at full load. Doing so will reduce the likelihood of knock, and will also keep temperatures under control.

There are actually three ways to reduce the probability of knock at full load on a турбінним двигуном engine: reduce boost, adjust the AFR to richer mixture, and ignition retard терміни. These three parameters need to be optimized together to yield the highest reliable power.

очевидно, що всі ? взяв з сайту виробником турбокомпресорів....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    тут, мені здається, крок, але
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    Citazione Спочатку Написав michele30 Visualizza Messaggio
    тут, мені здається, крок, але
    Безумовно, ця карта ? включити бачили, що ми не кнопка sport. Це зміна, можливо, ви зможете краще зрозуміти, якщо gurdi карту в таблиці. І було зроблено, щоб уникнути мати точок, у яких крутний момент попит падає порівняно з попереднім значенням. Можливо, і ту річ, що я роблю, і навіть на інших картах ДГ я змінені, маючи на увазі цю річ.
    Крім цієї карти тобі виділена, під 1500rpm я нічого не змінив

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    між іншим, не ? неправильно на педаль до тих значень, дійсно, я arriverei до 500, потім 2 не використовуються ебу, чому? обмежені або з обмежувачем крутного моменту або інших обмежувачів...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    з авансів, як ви regoleresti?

Ті цінності, які читайте в tabbellare ( ecm ) авансів або posticipi. Наприклад, якщо читати 20 значить 20 градусів до або після вмт?
    В теорії повинні бути аванси, а то як би вони не позитивні значення?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    не хвилюйся марк, коли аванси були позитивні, коли негативні відкладає. У будь-якому випадку розглядає не піднімається вище 27?*4000rpm, і відрегулюйте їх до тями. Правило правильне було б бути розраховані тривалість уприскування і відрегулювати їх так, що це ви тримаєте в певних межах після вмт.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    Я намагався карту, і прискає 96,58mm3\цикл. я б сказав, що ми. Надання та поліпшується, і я повинен сказати, що ті, хто хоче гарну продуктивність у повній безпеці проходить більше? що добре.

Єдиний недолік! я піковий тиск 1,6\1.65 бар і потім знижується до 1,4 бар, як мапу мети. Як я можу виправити цей дефект?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    калу карту управління змінної геометрії в останніх стовпцях, але легше, трохи за раз, в іншому випадку ви машину "мертва", щоб почати калу на 2% (200punti) останній стовпець.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Gia, я щиро не турбуватися, що пік...якщо він триває саме одну мить...? навіть "звичайне"...

Сторінка 2 з 7 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •