Сторінка 2 з 14 PrimaПеред 123412 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 137

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    61
    я х-й? очистити насос servatoio і вже трапилося в моєму випадку. я поклав пістолет повітря в трубі, яка знаходиться в двигуні до servatoio повернення, звичайно, після великої, продувається або заново все, і машини летіли і тривав тиждень, потім і в**** але я зрозуміла, що servatoio був сповнений schivezze його чистим, і все ок.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    привіт,pompista, безумовно, знайти дефект,проблема в механічної частини!!
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di bravosport150
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    73
    ви прямо зараз я повинен спробувати карту, то курс дизельного фільтра і чистити насос низького тиску в баку, а потім, якщо все ще триває права від pompista.

Хлопці, що ви думаєте про тих, виправлення, зроблені від форсунок? Може центрувати інжекторів?

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    я проаналізував деякі карти від вас, то пишіть, мені здається, що є 2 різних руках, але ті, що я бачив, навіть якщо не всі, можливо, не найкращі, але я не вірю, не можуть дати вам проблеми, то з моєї точки зору, тест карту з тиску в рампі орі, і якщо він як і раніше робить mettigli файл грі та двері з pompista.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    73
    є 3 різних руках....але все дав мені проблеми!

Хлопці, що ви думаєте про тих, виправлення, зроблені від форсунок? Може центрувати інжекторів?
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 09-05-2013 17:18

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    коли корекція йде вище 2мм^3/i, звичайно ж, не добре, подивіться, як виправляє холодної, як тільки горить, але спочатку перевірте справність системи з точки зору насоса. те, інжекторів у всякому випадку ? другорядним, але ****лло не виходить відправити в несправності машини.

Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    73
    ах ок, але як завжди, як мінімум, я цих значень, а якщо я прискорюю хід, і я приблизно 1600giri (на другій картинці), значення змінюються і знижують?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    на це питання ми могли б хотіти де-сторінкової пост, щоб відповісти... грубо, залежить від гідродинамічного дизельного палива, що розпилюється, що, в свою чергу, залежить від тиску, втрати тиску різних, що ви можете мати різних страв і fequenze по-різному.

Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    73
    Хлопці, я хотів би купити цей добавка в Bardahl http://www.bardahl.it/lubrificanti_a..._diesel.html#2 але як ви думаєте, як я повинен його використовувати?
    По інструкції каже, що його в баку близько 20 літрів дизельного палива, у той час як я на свою стару машину, маючи дизельного фільтра з отвором вище, то витекло всередині фільтра дизель новий, наповнюючи її clearer, montavo фільтр, в той час як на фільтр, моє Браво не з'? отвір у арго, де ви можете залити очищувач, але є дві звичайні пробірки.
    Ви мені порадите?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Щоб не витрачати гроші, в добавок і відремонтувати насос rail.

Сторінка 2 з 14 PrimaПеред 123412 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •