-
Ви по праву можете повірити нам? що ви хочете. Я тільки переписав помилки візи в діагноз. Ця машина не заводиться, якщо частина гасне після мало чи не піднімається рівно вгору. Я знав, що в цих системах дросельної заслінки іноді не дуже добре працює, а буває, що блоків управління ви мар (інформація, дайте мені від istallatore газових систем). Я поставив пост, чому? можливо, кому-то ? gi? сталося щось подібне і може дати мені якийсь правильному напрямку.
-
якщо вимикається, або якщо nn приймає l-прискорювач, або помилка в can , якщо nn видаленні від діагностики ебу і на ремонт.
можна встановити інший ecu , і одне і те ж, так зробити scodifica але eeprom в цій ecu і внутрішніх, і якщо у вас є інструмент, який вам читає eeprom не відкрити, то зробіть scodifica , якщо немає ricodifichi ключі і віднесені вітром.
-
Помилки в ебу будуть видалені, але тільки назад автомобіль проходить дуже мало, а повторюються. Gi? як мінімум, це погано, здається, що повітря ковток, c'? надлишок повітря по відношенню до палива (бензин, газ) для цього, я думаю, що корпус дросельної заслінки, що не дуже добре працює. Інструменти, щоб зробити scodifica у мене... я намагаюся, і я дам вам знати. Дякую за відповіді конструктивні зроблені, щоб допомогти, а не критикувати або ставити під сумнів професіоналізм? або інший.
-
якщо я не зрозумів, автомобіль погано, на мій погляд, перш за все, controllerei форсунки, коротше я думаю, що є щось, що йде до втрати газу, спробуйте від'єднати газова труба, яка живить форсунки тест на наступний день, поставити мотоцикл на наступний день, і ви відчуваєте, як йде
-
Привіт всім, після декількох проб, випробувань, etc вирішені проблеми, змінюється блок управління, корпус дросельної заслінки і перегляд системи упорскування палива. Машина ? навколо протягом 15 днів і не представляє проблеми.
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму