-
Регламент забороняє linkaggio інших форумах і діяльності? комерційні... але, як не ви-продавець, я думаю, що ні, ми як nnt заборонено... щоб уникнути mandamelo в лічку... можливо, хтось зацікавився, давайте поговоримо про cn admin і подивимося, що робити... спасибі заздалегідь
-
Вітаю всіх, я заявляю, що я знайшов посилання vs першим після дослідження, адресованих на digiprog 3, я просто купив новий з 300 євро , версія встановлена і' 4.85,
зараз я його тільки включили, і я хотів порівнювати з тими, хто більше? практично.
наприклад, я хотів би спробувати на Nissan juke 2010 року питає мене, кабель 1, але навіть не розумію, який... мандарин nn розумію ;-)
вчора я був в змозі успішно роз'єм odb на vw golf 5 , якщо б все було так просто все :-)
Востаннє редагувалось leandro89; 08-12-2013 до 14:53
-
для додаткової інформації, спасибі, леандро, що об'єднали два поста, правильний кабель для nissa juke з eprom c86 і 04/2 в моєму комплекті, запитує, № 1 m NN і правильно. вдалося
-
кабель 1, і електронні карти з тб в супорт..але ви повинні мати трохи досвіду електроніка для підключення eeprom.
-
насправді, я додав інформацію,
так як кабель, зажим в моєму комплекті їх два, 04/2 і 01/2, але тільки перший-правильний,
що стосується якості? у пінцет в темі, краще відпустити,
я взяв дроти і я їх зварні безпосередньо на eeprom, в іншому випадку давав свідчення невірною і nn programmava труби
я сподіваюся, що був корисний
bluted спасибі за доброзичливий відповідь,,, для підключення eprom, я можу сказати, що nn і важко. я programmavo наявність вафлі з multipipo і, можливо, я йду, щоб освіжити побачив негарну... heheheheh привіт
-
протестовано і працює на passat 3c,audi a6 4f,гольф 4 rb8 через obd
-
ок ідеально підходить вам особисте повідомлення
-
C'? кабель з затиск для eeprom?
Ах, я забув керівництва з фігурами посилання?
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 17-05-2013 в 09:29
-
ви се все троси кліщі ручні.
-
ідеальний, я бачу, що ви задоволені, використовували дуже?
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму