Сторінка 2 з 15 PrimaПеред 123412 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 172

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di goku
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    222
    Citazione Спочатку Написав cicciogsr Visualizza Messaggio
    турбо не тієї команди, від карти ? турбо-механічний
    ..ми говоримо про те ж засобами? Ducato 2.3 130cv? Edc 16c39 .. Не має змінною геометрією?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    Citazione Спочатку Написав гоку Visualizza Messaggio
    ..насправді, навіть на моїй машини(bravo jtd 105) ..сон-вдалося, щось cavalluccio в pi? і витрата палива сон залишилися колишніми,з тією різницею, що, коли ви вимагаєте. Час йде.. Але ми говоримо do edc 15 з турбіни кріпиться.. Тут ? дуже пі? складна розмова, не бажаючи, абсолютно не ризикуючи пошкодити.. половина має 30000 км...
    я сам авто мою з повною поза f? 960-980 км в місті? ви скраб підйоми і трафік, але так як він споживає менше, ніж коли вона була орі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    САРДИНІЯ
    Повідомлення
    114
    Не рекомендую вам чіпати турбіну, випробування, із зазначенням дати..

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    6
    натисніть на обмежувачі крутного моменту у вас відразу ж крутний момент і трохи зменшити витрату

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав mimmus Visualizza Messaggio
    натисніть на обмежувачі крутного моменту у вас відразу ж крутний момент і трохи зменшити витрату
    ви, attualmenente я думаю я також, що стосовно всі обмежувачі крутного моменту, але час вприскування і всі карти, пов'язані з дизель-то дивні, здається, що вони мають коефіцієнт перетворення 0,02, отже, до вартості 5000 повідомляється на дизельне паливо відповідають 100mm3, що дуже правдоподібно, якщо ви подивитеся на час вприскування, що таким чином будуть натягнуті до 150 мм^3/i.

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    222
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    ви, attualmenente я думаю я також, що стосовно всі обмежувачі крутного моменту, але час вприскування і всі карти, пов'язані з дизель-то дивні, здається, що вони мають коефіцієнт перетворення 0,02, отже, до вартості 5000 повідомляється на дизельне паливо відповідають 100mm3, що дуже правдоподібно, якщо ви подивитеся на час вприскування, що таким чином будуть натягнуті до 150 мм^3/i.
    ..я щось пропустив.. Якщо 5000 ( початкове значення), має відповідати 100m3/i..ми замість того, щоб ori максимум 60m3/....переміщені в 6500, ми повинні мати 130m3/i...і замість цього ми 67m3/...., де-л. улов?(ps зараз я половина карту і завтра пробую)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав гоку Visualizza Messaggio
    ..я щось пропустив.. Якщо 5000 ( початкове значення), має відповідати 100m3/i..ми замість того, щоб ori максимум 60m3/....переміщені в 6500, ми повинні мати 130m3/i...і замість цього ми 67m3/...., де-л. улов?(ps зараз я половина карту і завтра пробую)
    ті обмежувачі, але лише один обмежувач-й? низький обмежити дизель...
    Однак таблиці перетворення пари/IQ-я... подивимося, якщо мені вдасться завершити адреси... потім їх місце

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    цей файл для тих, хто не знає завантаженні в winols після завантаження відповідних файлів, для яких ? була створена з чоловіка? project -> Екс - & gt; Import -> Import map pack. показує драйвера, ecm, створені мною, я сподіваюся, з чинниками перетворення правильні.

WinOLS (Fiat Ducato (Importierted Version) - 391914).zip

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    222
    Ок.я дивлюся на карту ecm,я бачу, знайти карта час і я дам вам знати..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    118
    Виберіть тільки час упорскування на карті табличній без адаптації break це тільки ілюзія, зменшити витрату палива, якщо в середині ? оснащений бортовим комп'ютером, чому? помилка між споживанням і розраховується фактична збільшить?. Я бачив на головній сторінці в egr, gi? це підвищує ефективність термодинамічного двигуна, а то я бачив карту, але якщо він володіє змінною геометрією турбо mollerei кілька відсотків, так що є p? менше протитиск ог.
    X аванси б очікувати, що доторкнутися до них....

Сторінка 2 з 15 PrimaПеред 123412 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •