Не рекомендую вам чіпати турбіну, випробування, із зазначенням дати..
натисніть на обмежувачі крутного моменту у вас відразу ж крутний момент і трохи зменшити витрату
ви, attualmenente я думаю я також, що стосовно всі обмежувачі крутного моменту, але час вприскування і всі карти, пов'язані з дизель-то дивні, здається, що вони мають коефіцієнт перетворення 0,02, отже, до вартості 5000 повідомляється на дизельне паливо відповідають 100mm3, що дуже правдоподібно, якщо ви подивитеся на час вприскування, що таким чином будуть натягнуті до 150 мм^3/i.
цей файл для тих, хто не знає завантаженні в winols після завантаження відповідних файлів, для яких ? була створена з чоловіка? project -> Екс - & gt; Import -> Import map pack. показує драйвера, ecm, створені мною, я сподіваюся, з чинниками перетворення правильні.
WinOLS (Fiat Ducato (Importierted Version) - 391914).zip
Ок.я дивлюся на карту ecm,я бачу, знайти карта час і я дам вам знати..
Виберіть тільки час упорскування на карті табличній без адаптації break це тільки ілюзія, зменшити витрату палива, якщо в середині ? оснащений бортовим комп'ютером, чому? помилка між споживанням і розраховується фактична збільшить?. Я бачив на головній сторінці в egr, gi? це підвищує ефективність термодинамічного двигуна, а то я бачив карту, але якщо він володіє змінною геометрією турбо mollerei кілька відсотків, так що є p? менше протитиск ог.
X аванси б очікувати, що доторкнутися до них....