-
ось тобі файл з 104992km спробуйте його і дайте мені знати, як тільки зможеш,має йти з першого пострілуфайл alfa104992km.rar
-
Добрий. Зараз я у відпустці, це машина моєї сестри, тільки відступ бачу спробувати. Я сподіваюся, що зможу прочитати чіп, використовувати плеєр китайський TL866 і УПА. Потім я дам тобі знати. Км, які я читав в діагнозі було близько 97 тисяч, так що 104 тис. може йти добре. Просто переписати чи ви думаєте, що у разі зміни фізичного компонента (Nec) ?
Між тим, Спасибі, тоді я дам вам знати.
-
просто переписати,якщо у вас пробіг точний я напишу, це точно.
-
ОК, фабіус, тільки відступ бачу, щоб прочитати чіп, а потім ми поговоримо. Між тим, завдяки
-
-
привіт gimarras ще що-небудь?дайте мені знати,
-
привіт, на жаль я не можу навіть отримати на руки, як тільки зможу, якщо ти все ще доступний, я зв'яжуся з вами.
-
Здрастуйте, фабіо, зрештою, мені вдалося відкрити на одометрі, але, перевіривши компоненти не вважаю, 93c86. єдине, eprom, підписаний 2903 САНКТ-9209. Та це ? Можу отпаять і прочитати і переписати файли, які ти пройшла?
Дякую
-
Чіп 2903 знаходиться на високій стороні під тахометр.
-
OOOPPss. я перечитав краще пост. моя картина процесор NEC. Я читав абревіатура 780826GC-060. та це? Я ВГОРУ, але не думаю, що це легко читати і припаяти. Я станції отпаять паяльником, але чіп з усіма цими лапами я ніколи цього не робив. Що ви говорите, я спробую?
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму