Сторінка 2 з 12 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати від 11 до 20, 115

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    84
    У мене є А3, дуже безпечно і завжди моя, я можу робити повороти в надмірної обертальності в безпеці, навіть, чому? кажу завжди моя, esp спрацьовує з хвилину затримки. Як і двигун, ну ті 140cv чую багато, а, як каже Msport з кілька налаштувань, ви йдете так само, краще, але якщо у вас є кеш-c'? завжди 170CV і, можливо, з кабріолет або з панорамної даху *_*

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di angelolsp
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    Тому що 120 роблять щасливими механіки? я tt це недоліки їх бачу...що турбо бензин тільки і виключно td
    Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    118
    дизель або бензин грошей дозволяє 2 види відрізняється від водіння.
    Вам подобається стрілянина на низьких, самостійність і плюс пара... вибрати дизель
    Вам подобається подався двигуна.. почути його повернути вгору, не має значення, автономії ..... вибрати бензин... краще, якщо турбо....

Я особисто взяв від дизеля група vw, не, чому? я вважаю краще... (має недоліки як і всі двигуни в обігу, у мене гольф 130cv mk4), чому? мій стиль водіння заміж в повній мірі з характеристиками двигуна....
    Я завжди до 2000 оборотів, в середньому, в 1500gg, я падаю часто, навіть на 1000 оборотів в 6? і я можу йти... турбо виходить майже моментально, тягне добре на високих.. не ? звичайно, як і bmw... я рідко ходжу, у мене пробіг більше 1200km....х, де між зупинками на автомат і реалізації двигуна я задоволений, я не кажу, що я вважаю його трактор ... pd ? трактор, позначений x, піти далі, ніж 40 км/год.... + тихий то з насосу якщо все було х 6? руху.... Син 15 років, що їжджу ці трактори..... Вибачте, x l' O. T.

НОВАЧОК L'avatar di Albertolnd
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    16
    Citazione Спочатку Написав Cristiano75 Visualizza Messaggio
    дизель або бензин грошей дозволяє 2 види відрізняється від водіння.
    Вам подобається стрілянина на низьких, самостійність і плюс пара... вибрати дизель
    Вам подобається подався двигуна.. почути його повернути вгору, не має значення, автономії ..... вибрати бензин... краще, якщо турбо....

Я особисто взяв від дизеля група vw, не, чому? я вважаю краще... (має недоліки як і всі двигуни в обігу, у мене гольф 130cv mk4), чому? мій стиль водіння заміж в повній мірі з характеристиками двигуна....
    Я завжди до 2000 оборотів, в середньому, в 1500gg, я падаю часто, навіть на 1000 оборотів в 6? і я можу йти... турбо виходить майже моментально, тягне добре на високих.. не ? звичайно, як і bmw... я рідко ходжу, у мене пробіг більше 1200km....х, де між зупинками на автомат і реалізації двигуна я задоволений, я не кажу, що я вважаю його трактор ... pd ? трактор, позначений x, піти далі, ніж 40 км/год.... + тихий то з насосу якщо все було х 6? руху.... Син 15 років, що їжджу ці трактори..... Вибачте, x l' O. T.
    я завжди був шанувальником вашого автомобіля.. як естетичний стиль.. і як двигун.. тепер ці автомобілі мають ankke пі? 10 років.. і ще, якщо я в цьому році k мені виповнилося 18 років.. і я опиняюся без авто.. я б aquistarne... xk я згоден з вами.. я люблю посібник ТРАКТОР!!
    Ваш рот знаходиться в товстій вашого двигуна!!

НОВАЧОК L'avatar di Albertolnd
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    16
    А між список автомобілів перелічених я віддаю перевагу golf 1.9 TDI.. або leon 1.9 TDI.. Я знаю, машини mastine.. спортом.. і потужний.. і ще, якщо в якості обробки волію 147.. але анке все bmw 120D не погано.. мій механік з h? дуже гарна.. і тут я кажу чисел k f?!! :P
    Ваш рот знаходиться в товстій вашого двигуна!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di angelolsp
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    ви насправді я люблю дизель x-момент на виході відразу...
    Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    катання/вітербо
    Повідомлення
    43
    Citazione Спочатку Написав angelolsp Visualizza Messaggio
    ви насправді я люблю дизель x-момент на виході відразу...
    шановний земляк, може бути, ви говорите так, тому що ви ніколи не пробували бензин, як Господь comanda. тест spec-c з турбіною twin scrool і дизель тобі забути їх, ті автомобілі, які починають тягнути з 1500 оборотів до 7500... рррр добрі часи. але якщо я можу собі це дозволити, по мені задній привід на bmw, вам слід залишити її втратити. авто дійсно відмінні, але на мокрій дорозі стають досить складних і, як кажуть, полювання, коні, як і ці автомобілі, не ? важко. я піднявся на гольф старої серії 6-ступінчаста 130cv, йшов дуже добре, і робив так само, але те, що я враження? було 147 150cv перепризначений, то автомобіль, здавалося, бика, навіть якщо мені не подобаються швидкості fiat, чому? скрип скрізь

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    120
    Я не мотоцикл, але час назад я намагався Mv Agusta Brutale і не ходив, нічого не болить...навіть звук був хороший! а ? правда...Ducati sounds good!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    84
    Citazione Спочатку Написав Tinturia Visualizza Messaggio
    Я не мотоцикл, але час назад я намагався Mv Agusta Brutale і не ходив, нічого не болить...навіть звук був хороший! а ? правда...Ducati sounds good!!!
    Але одна справа красиві ducati ? так само, сухого тертя, яке має той типовий звук від ducati.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    28
    безумовно 120d ще краще, якщо 123d.

Сторінка 2 з 12 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення