Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати з 11 по 12 з 12

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    Citazione Спочатку Написав сиско Visualizza Messaggio
    спасибі, хлопці з info, я зробив ще один раунд і я думаю, я знайшов те, що мені потрібно прямо зараз я відчуваю, друже, що це зробити, чому? він просто хоче зробити тестування і виявили, що, знявши запобіжник, лампа не горить нічого, і якщо проходить огляд саме після не цікавить, ще раз дякую за співпрацю
    всі кажуть, cos?, потім, коли капітан нещастя, вони кажуть: chiss? якщо він працював..............................

Хлопці! не плачте гроші, витрачені на безпеку

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    я думаю, що зараз що-шпигуна ? горить, звичайно, не дуже добре працює, і я думаю, я зрозумів, що з емулятором я можу вирішити, якщо, щоб бути завжди на сидіння переднього пасажира включена чи ні, якщо я вирішу, щоб завжди зайняті, і система працює у випадку аварії разом з пасажиром справа має бути все в порядку, додаю схему підключення в моєму розпорядженні, і емулятор, який я думаю купити ви можете мені сказати, якщо пу? йти добре? і де підключити, так? якщо я підключити його замість А50, я l? на моїй машині я бачу, що c'? підключений натягувачі ременів, що на схемі, а не підключений на блок управління air bag якщо у вас є схеми більш безпечно для цього автомобіля, і ви хочете снд? спасибі, bmw 5.23 i 1998 рік
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 25-04-2013 в 22:54

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •