як правило.. що recoveri без пошкоджень (після defap в ecusafe або після) і диференціального датчика тиску...
безумовно.. і ще підключений!!
як правило.. що recoveri без пошкоджень (після defap в ecusafe або після) і диференціального датчика тиску...
безумовно.. і ще підключений!!
я згоден з девідом
Ви датчик ? підключений, пу? бути?
В діагностиці не c ? нічого, і не розумію, як ніколи.
якщо немає нічого в діагноз.. і він... уже сталося, мій друг..
від'єднайте шланг від датчика.. і докази ... якщо йде курити. покладіть гвинт в трубі.. але датчик.. залиш його ******..
scollego тільки гумовий шланг , а не вилку, так?
пробачте моє вторгнення, але перш ніж defappare ви обнуляється всі параметри fap
подивилися вашу карту, на мене, потрібно підправити лім. максимальний крутний момент з % фіксованих і я б unocchiata тиск в рейл і обмежувачем тиску, рейл. для решти відмінну карту вітаю.
зараз машина працює, чому? йому було потрібно, але погляньте на карту, я побачив, що c'? перша зміна карти уприскування неправильний, і я не acccorto, може бути проблеми?
зараз, однак, я бачу, зробити деякі зміни на карту, а виправляти цю ін'єкції.
я і не думала, що змінили в районі dtc на карту, inveceavendo з recovery, індикатор не горить, я думаю, її торкнувся.
не ? його можна буде включити? або шляхом видалення dpf, треба сили, щоб так зробити?
я включення dtc, тепер з'являться багато помилок, деякі з яких викликані defap, але серед усіх ви знайдете те, що вам видає recovery WinOLS (Fiat Croma (Importierted Version) - 386777).zip