Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 25

Перегляду "Гібрид"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    авансові платежі сон вже? були змінені, коли клієнт завантажує карту, кажу вам, якщо ? задоволений, або, якщо є сон проблеми! Спасибі всім, тепер
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    карту, яку дають у bmw якраз 20cv, отже, марно вивчати.
    скільки л. с. машина?
    крім egr off,defap,карту і інтеркулер є й інші зміни?
    ви відправляєте вперше повний файл або вже був змінений?
    ви можете нарватися на неприємний сюрприз.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    машина має 177cv, історії ? це була карта soft і dpf активний.
    нічого сказати, на карті, дійсно добре зроблено, ви бачите, що ? карта зроблена з winols і не з ecm, де ? була ricalibrata запит дизельного палива належним чином.
    власник ? пішов від того ж укладача першої карти, щоб відключити fap і nofap ? було зроблено з раз.
    на раз видаляє всі загальні коди несправностей і, коли власник, якщо він ? зрозумів, потрібен кухар вихідний файл у разі необхідності.
    це не він хотів, щоб їм дати, і втратила клієнта.

прийшов до мене, я читав карту з nofap на раз, виправлено належним чином nofap і збільшив коней, і потім я відновив оригінальний файл, починаючи з зіставлений ліжко.
    машина ? ідеальний і щасливий клієнт.

тепер власник встановив IC bmw плюс, і я зробив третій крок, як тільки я новини про те, як йде автомобіль вам оновити
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    фиано-романо
    Повідомлення
    218
    з мого досвіду, якщо не ставите турбіну, плюс не потрібно farzi проблеми aflusso повітря і дати більш дизель я зробив кілька днів тому, і я поставив інтеркулер плюс, але турбіна та грі.зробіть звичайну карту і ви побачите, що піде добре. однак msport каже, будьте обережні, мод. ці карти ви можете брехня проблем.

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    карту ? було зроблено і доведено, автомобіль ? бомба, йде дуже сильний і не курить нічого. Клієнт ? pi? що влаштовує і тепер я портер? також 320d e46 робити, загалом ? все пішло ? добре.

Сон на віражах, так і на час ін'єкції, але не окремо, а крайніх, як ви можете? думаю,що на обмежувач крутного моменту,до? я адекватний, навіть на педаль і кількість? вводять

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    очі на ланцюгу... деякі мають ребра, які devaste ланцюг...

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    фиано-романо
    Повідомлення
    218
    вибачте волхвів 1984 році, але тоді інтеркулер гавкіт поставив за допомогою цієї карти?

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    вибачте, на італійський? я не розумію, якщо ви питаєте мене, який інтеркулер я ставлю або якщо я змінив карту після установки ic

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    фиано-романо
    Повідомлення
    218
    ха-ха, вибачте, що б ти подумав, якщо ти поклав інтеркулер, більш кремезний.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав марко Visualizza Messaggio
    ха-ха, вибачте, що б ти подумав, якщо ти поклав інтеркулер, більш кремезний.
    обговорення і була відкрита саме тому, що він встановлений інтеркулер плюс і він хотів зрозуміти, як втрутитися в відображення після такої зміни механіки.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •