авансові платежі сон вже? були змінені, коли клієнт завантажує карту, кажу вам, якщо ? задоволений, або, якщо є сон проблеми! Спасибі всім, тепер
авансові платежі сон вже? були змінені, коли клієнт завантажує карту, кажу вам, якщо ? задоволений, або, якщо є сон проблеми! Спасибі всім, тепер
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
карту, яку дають у bmw якраз 20cv, отже, марно вивчати.
скільки л. с. машина?
крім egr off,defap,карту і інтеркулер є й інші зміни?
ви відправляєте вперше повний файл або вже був змінений?
ви можете нарватися на неприємний сюрприз.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
машина має 177cv, історії ? це була карта soft і dpf активний.
нічого сказати, на карті, дійсно добре зроблено, ви бачите, що ? карта зроблена з winols і не з ecm, де ? була ricalibrata запит дизельного палива належним чином.
власник ? пішов від того ж укладача першої карти, щоб відключити fap і nofap ? було зроблено з раз.
на раз видаляє всі загальні коди несправностей і, коли власник, якщо він ? зрозумів, потрібен кухар вихідний файл у разі необхідності.
це не він хотів, щоб їм дати, і втратила клієнта.
прийшов до мене, я читав карту з nofap на раз, виправлено належним чином nofap і збільшив коней, і потім я відновив оригінальний файл, починаючи з зіставлений ліжко.
машина ? ідеальний і щасливий клієнт.
тепер власник встановив IC bmw плюс, і я зробив третій крок, як тільки я новини про те, як йде автомобіль вам оновити
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
з мого досвіду, якщо не ставите турбіну, плюс не потрібно farzi проблеми aflusso повітря і дати більш дизель я зробив кілька днів тому, і я поставив інтеркулер плюс, але турбіна та грі.зробіть звичайну карту і ви побачите, що піде добре. однак msport каже, будьте обережні, мод. ці карти ви можете брехня проблем.
карту ? було зроблено і доведено, автомобіль ? бомба, йде дуже сильний і не курить нічого. Клієнт ? pi? що влаштовує і тепер я портер? також 320d e46 робити, загалом ? все пішло ? добре.
Сон на віражах, так і на час ін'єкції, але не окремо, а крайніх, як ви можете? думаю,що на обмежувач крутного моменту,до? я адекватний, навіть на педаль і кількість? вводять
очі на ланцюгу... деякі мають ребра, які devaste ланцюг...
вибачте волхвів 1984 році, але тоді інтеркулер гавкіт поставив за допомогою цієї карти?
вибачте, на італійський?я не розумію, якщо ви питаєте мене, який інтеркулер я ставлю або якщо я змінив карту після установки ic
ха-ха, вибачте, що б ти подумав, якщо ти поклав інтеркулер, більш кремезний.