Сторінка 2 з 6 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 53

Обговорення: bmw120d 177cv kit performance edc17

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    135
    за ціну, яку я заплатив за комплект ? як якщо б я подарував

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Citazione Спочатку Написав simone82 Visualizza Messaggio
    за ціну, яку я заплатив за комплект ? як якщо б я подарував
    Очевидно, що було зроблено так, іронія...

? ви знаєте, com'?, я не дуже довіряю дилерів, офіційних...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    22
    Доброго дня, я працюю principalmete на Bmw, dde продуктивність 177cv я можу сказати, це:
    edc17 cp02
    кількість Обладнання: 8512592 а hw 177cv ? 8512498
    кількість програмного забезпечення, або якщо ви хочете використовувати термінологію BMW zb nummer: 8516787, що є 21 варіанти в залежності від типу передач, привід, і клас забруднювачів.
    Будучи власника однієї 320d 177cv я намагався поставити файл виступу в моїй dde з допомогою winkfp (програмне забезпечення bmw), але я ? було неможливо, чому? кількість обладнання з двох блоків ? різні, і cos? щоб не мати проблем, я купив комплект в німеччині.
    На мою відповідь, задаю питання , ? можете поліпшити карту продуктивність без збитку для надійності?? теоретично incremeto надалі ви могли б мати? Прошу вибачення вже зараз, щоб на мої запитання від новачка галузі.
    З Повагою Давид.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    135
    привіт,Давид,файли від мене додано) antituning,я зміг прочитати, змінити, але не зміг написати,то я повинен був зробити всі процедури в bootmode і переписати після того, змінюється завжди в bootmode l internal flash

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    22
    Привіт, як добре, що я бачу, що на форумі ? активний , бачив, що я дуже цікавий і хоче дізнатися, чи не можете ви мені сказати, з якою strumeto ви читати? і пояснити простими словами, що означає працювати boot mode і internalflash видно, що терміни, які я часто чую на ecu останнього покоління.
    З Повагою Давид.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    135
    ми в два хотіти вчитися,також я початківець, так що ви можете? говорити,я в л я прочитав з нью-півник клон,маючи l antituning я міг прочитати її в послідовний, але не записуйте його, або краще один раз напис не йшов,тільки б ділили, якщо б я переписав свою орі, що я прочитав,і я повинен був це зробити в bootmode,щоб зробити цей процес потрібно зняти ебу відкрити і insaldare провід всередині dell та ін,а на форумі знаходитесь прямо в pdf, як це робиться? фігня коли-те зроблено, ви робите це все час

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    22
    Ок, спасибі за speigazione, буде дуже сильно@? у спокої в форумі, щоб принаймні побачити, як ви f? ви можете поліпшити, як вони зробили з bmw в плані продуктивності? вибачте за питання, банальний для вас, на форум, але не для мене, читати і писати в послідовний порт, не означає, що через obd вірно, і коли написано, і автомобіль не заводився, що неполадки були виявлені в ебу?
    З Повагою Давид.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    135
    дивитися, чесно кажучи, не думаю, що в bdm можна зробити,без помилок,в рамках зникаючої машини на міст,а тільки 5% press turbo (7%) для ін'єкцій та 2% press rail я чув багато різниця,не погано

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    22
    Дякую за пояснення, st? visioando тепер керівництво by Galletto про те, як зварити або дроти для boot mode, в залежності від вас ? неможливо й ризиковано, все, що ми можемо зробити, враховуючи, що мій досвід говорить "ні", покласти, наприклад, файл вашої роботи в dde в 177cv?
    З Повагою Давид.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    135
    але дивитеся ? хороше питання, я б хотіла, навіть я, але я не думаю,що це можливо, вибачте, але не у вас? блок керування, комплект продуктивності?

Сторінка 2 з 6 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •