Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 27

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    читайте пост n?2

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    237
    дивіться, я був би вдячний, якщо ви мені, шановні, як зробити

я пробував карту, але, як казав msport був млявим низьких і не знаю, як зробити це швидко і більш того, я вважаю, що є обмежувач швидкості на п'ятій і не знаю, як підняти це, хтось хотів би пояснити, як це зробити ? millemille спасибі
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 25-04-2013 в 22:53

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    pi? що обмежувач швидкості? я б назвав обмежувач потужності, однак те, що я написав достатньо ? операція проста, відкрити карту і встаєте значення для "збагачення при розгоні" (водій wish), а обмежувач крутного моменту до значення 10000 (реальний) в даний час слід читати на ньому значення близько 7000.

Я дійсно думаю, що це є кошти? тривожно це зміна...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    237
    шановний sandromarciano я думаю, що ви маєте на увазі (драйвер wishi) в winools в даний час все ще не в змозі використовувати і використання ecm 2001 я повинен зробити те ж саме з цим?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    шановний andrew64, driver wish, не ? ім'я winols, але термін-й? підходить, на мою думку, з яким виклик "педаль" якщо ви робите так, і якби ви втратили 5 хвилин і більше? що зрозуміти його не як працює ecm, ти б помітив, що ця карта ecm називається "збагачення при розгоні", тобто термін, який я використовував в попередньому пості...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    237
    завдяки допомозі;
    як ви noter? я ще так багато треба навчитися, і я сподіваюся зустрітися з людьми, доступні нам речі
    modificher? файл, і я сподіваюся, що коли буде наявність? дайте нам поглянути||||

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    тихо, я тут, ви побачите, що якщо ви зробите ці прості зміни, які я вказав вам поведінка серед змінить? значно!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    237
    ось я думаю, що я змінив як ви сказали мені, я сподіваюся, ви розумієте,

хотів вам вивчити цю карту, що я скачав, є один, який має ducato camper 28 ecu edc15c7 931_531 146cv, що ви і зробили moddare я не вихідний файл, ви додаю файл, і, якщо я можу взяти приклад з цієї карти
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 28-04-2013 в 18:45

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    гаразд, добре, навіть редагувати рядок вище "збагачення при розгоні", в іншому випадку від 1500 до 2000rpm ви знайдете кілька поліпшень.
    Потім ви можете спробувати, якщо не достатньо, то ще більше збільшує ці карти, ви можете отримати до 10000, що відповідає 100 мм^3/i

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    237
    ок, спасибі|!!!
    якщо подивитися на карту, яку я скачав з автодома б ви сказати свою думку про неї

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •