Сторінка 2 з 10 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 92

Перегляду "Гібрид"

Banned
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Sicily (CT)
    Повідомлення
    37
    Тоді Сандро,
    тим часом, дякую за ваші поради, я хотів би знати, якщо у карті turbo ECM фактичні значення відповідають тиску, виражається в мбар і якщо 120mbar ? емпіричне значення чи походить з якогось міркування, так, щоб зрозуміти.
    Що стосується пари, я знаю, що ? обмежувач дизель,? як пояснити той факт, що під час уповільнення, до педалі акселератора звільняється, машина ? дуже рідка і не прагне до strattonare коли ? наступне, зупинитися, cos? як не було в орі? (бачив, що і на інших картах в цьому районі є орі?). Одна річ, не даремно ті ж тенденції, пара, що орі, дійсно, прогресує дуже швидко, дотримуючись прискорювача.
    Не могли б ви сказати мені, як зберегти дзвінок - " будильник " машини 4000rpm без механічних змін?

[Cit. "карти, turbo, між іншим, активізують все в порядку з тиском , який має тенденцію коливатися між цією метою і обмежувач, який говорить від контролера pid по геометрії змінної"]

Насправді, підтверджує те, що я сказав, cio? ECU регулює тільки overboost і додам через електромагнітний клапан pierburg збирається змінюватися геометрії турбіни з спеціальну карту часу overboost (cos? як ECM називається)!
    Тому, якщо з-за високих ****lli уприскування, турбіна ривками, миттєво долаючи також максимально дозволені значення з таблиці обмеження, ECU єдиний спосіб, який він, щоб це зрозуміти ? за допомогою датчика тиску, здійснюючи, отже, виправлення, щоб повернути тиск до ****lli, встановлені в табл обмежень. Ми? пояснює, чому? cos? як говорить Ghizmo, іноді у вас (міра) пік тиску pi? високий там? що і слід було очікувати!

Що стосується тиску, я зробила тест, який ти вказав мені, cio? тягнути 5-ї до 180, і я повинен сказати, що у мене не було ніяких проблем , без харчування, індикатор несправності і зроблено, діагноз пост доказ!

Сандро,
    слідуючи інше обговорення, щоб двигун схожий на мій, та, слідуючи вашій рекомендації, я вирішив змінити філософію зіставлення, торкаючись лише мапу педаль, закупорювання EGR, limitaz. пара і тиску турбо, грунтуючись на макс вприскування дизельного палива в розмірі 70mg/iniez, як від золота.
    Я вже? доведено, і я повинен сказати, що мені подобається, як відпустка, я тільки повинен перевірити витрату палива, що я, здається, покращився (знизити витрату палива ? моя мета!), двигун має хороший звук і індикатори не горять.
    Ви могли б, будь ласка, подивитися на неї, щоб побачити, якщо я зробив помилки і/або упущення інших карт, враховуючи, що використання ECM Titanium?
    Зокрема, я хотів би знати, скільки К.С. приведіть в рух рукоятку потужності я взяв, і якщо я можу ще оптимізувати.
    Дякую

]Вибачте,
    але якщо введення вкладення може бути ? краще!
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 25-04-2013 в 22:39

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    від очей, ви чогось не вистачає... як modificheresti?
    потім зніми лайно редагування часи...
    для rail, я повторюю вам, що я там встояв, удачі бажає, що б зі мною комп'ютері та діагностики. Тепер ходити з 1490 бар, але з правильних біт...
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 25-04-2013 в 22:40

Banned
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Sicily (CT)
    Повідомлення
    37
    Спасибі за пораду Сандро, але цю карту з ECM не бачу. Я winols 2.24, але я не можу відкрити файли карт не розумію!
    Про часи, я їх покладено в грі, тому я не розумію!
    Я, ймовірно, не правильно завантажений rar правильним, подивитися зараз:
    На жаль, у мене немає можливості перевірити вкладення, чому? я ще не можу скачати!
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 25-04-2013 в 22:40

Banned
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Sicily (CT)
    Повідомлення
    37
    Прямо зараз можу відкрити файли з winols, була проблема установки. Для мого автомобіля виявляє 43 карти потенційних, але вони всі без імені!
    Таким чином, щоб їх можна було визнати, мені потрібен damos в 147 115CV. Може хтось люб'язно fornirmelo, побачив, що з форуму не можу завантажити?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав gps Visualizza Messaggio
    Прямо зараз можу відкрити файли з winols, була проблема установки. Для мого автомобіля виявляє 43 карти потенційних, але вони всі без імені!
    Таким чином, щоб їх можна було визнати, мені потрібен damos в 147 115CV. Може хтось люб'язно fornirmelo, побачив, що з форуму не можу завантажити?
    не з'? нічого складного в тому, визнати його без damos, до речі ? серед 43 карти потенційних.

Banned
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Sicily (CT)
    Повідомлення
    37
    Звичайно, Сандро, я знаю! Деякі карти можу їх ідентифікувати завдяки ECM, але деякі ECM не мають еквівалента в WinOLS (маю на увазі за адресами).
    Ми хотіли б хтось допоміг мені зв'язати карти, важливі з winols для того, щоб правильно читати осей (позначення на карті, unit? вимірювання і коефіцієнти масштабування), принаймні, cos? я міг би зрозуміти що-то!
    Однак, Сандро, ви читали карту, що я тобі відправив 2 дні тому? Я вже? відредаговано карту lim дизель в експ(T_FUEL) в 2D з допомогою ECM, але зараз я хотів би почати використовувати winols.
    Є й інші обмежувачі?

Banned
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Sicily (CT)
    Повідомлення
    37
    Аналізуючи з WinOLS карти потенційних я визначив, на додаток до приміток карти Драйвер wish (794EE) і IQ Limiter f(T_FUEL) (783C6), друга карта Драйвер wish (7833E), що, на мій погляд, слід також змінений.
    Нижче список карт, виявлених з WinOLS:
    1. Драйвер wish (794EE)
    2. Smoke map (78B6A)
    3. IQ limiter f(T_FUEL) (783C6)
    4. Драйвер wish 2 (7833E)
    5. EGR (71EBA)
    6. Turbo pressure (77D00)
    7. Turbo overboost (VGT) (778DC)
    8. Boost limiter f(P_Atm) (77B10)
    9. Boost limiter f(IQ) (77F30)
    10. Rail pressure limiter f(T) (79C16)
    11. Тривалість limiter (724BA)
    12. Тривалість limiter (7278A)

Тут, однак, список карт, які ви бачите в ECM Titanium, але не WinOLS:
    13. Rail pressure (7A5B6)
    14. Пуск-Ін'єкція 1 (7321A)
    15. Start Injection 2 (746B0)
    16. Torque limiter f(RPM) (78878)
    17. Rail pressure limiter 2 (79E96)

Як ніколи? З WinOLS, я очікував побачити більше? карта ECM, але ті, ECM, там повинні бути всі, чи ні?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    winols підкреслює карти для вас річ, але ви повинні бути вас, що визначає правильну карту, вибір і ви говорите йому, які криві використовувати в якості осей... драйвер ecm ? корисно для тих, хто не володіє знаннями конкретного контролера, де можна працювати.

карту, що вас, на вашу думку, інший педалі, ви праві, я теж так вважаю, але у мене виявлений діагноз, який не вносить зміни його змінити, для цього я тобі цього не повідомили!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    я подивився на неї обмежувач, що ви мені повідомили, не ? відредаговано нела найкращим чином, але вам вдалося розблокувати витрати дизельного правильно до 70 мм^3.
    Ви ще не пробували так? Не чекайте дива, потрібно ще зробити деякі зміни, перш ніж змусити її лягти в борг!

Banned
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Sicily (CT)
    Повідомлення
    37
    Ви Сандро, в ці дні я випробував. Враження ? хороша: до 50% педалі, двигун прогресує повільно, але завжди плавно, більше 50% тяги відчуває, не енергійні, але відчуває!
    Припустимо, що мені подобається, але я згоден на те, щоб продовжити редагування...
    Що стосується карти, який ви мені повідомили, у орі якщо я правильно зрозумів, у 90-х? температури палива, ecu блокує дизель gi? починаючи з 3000rpm. Я питаю, як ніколи, може бути, існує небезпека пожежі? Якщо ? cos? може бути, значення 0, повинні бути залишені такі? Як би змінена?
    Між тим, для запису, я думаю, що вони визначили l' EGR SWITCH (те, що відключення EGR) за адресою 71B20. Це карта 1x1 і повинні бути виставлені в 0. Ви могли б перевірити?

Сторінка 2 з 10 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •