Сторінка 2 з 42 PrimaПеред 123412 ... ОстаннєUltima
Результати від 11 до 20 з 416

Обговорення: Карту Alfa 147 1.9 JTDm 120cv

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    тоді я зробив лог з fes, 3000 обертів при повному навантаженні я 83 см3 дизель, 1675 бар і 1.55 бар тиску турбо, я встановив для тіста 1700 бар, але ви бачите мене їх обмежені, ось той крок 4, з яким я намагався фес, йде як паливо для 160cv або мені треба ще, я повинен виміряти масу повітря? виправлення упорскування на фес їх би перевірити, на 4-cilindi?
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    від mod v3 у mod v4 я помітив явну покращувати пострілу і злоби uto збільшується менше ніж на 1 градус аванси від meta навантаження і з 1500 об, але багато, і не робить багато диму тепер, тільки я не знаю, quantyificare 83mm3 дизельного палива, скільки енергії вони можуть запропонувати вам правильне співвідношення стехиометрической

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    тоді, після деяких випробувань, що підвищує dell'2% tinj eportando rail 1700 бар (або знайшов 4 біта обмежувач rail, які були фактично встановлені в 16000), я зміг принести rail вимірюється в 1690 проти запиту 1974, fes, щось дивне ? що кількість дизельного палива впорскується від феса ? завжди 83.37mm3, тому я задаюся питанням, якщо, змінюючи час він читає правильно, кількість вводять або colcoli не залежить від часу, але на основі розрядників, кількість повітря для цих вимірювань до 3000 rmp ? 1235, з наддуву на 2555 абсолютне значення, співвідношення упорскування повітря може йти? тому трохи чорний дим тільки при повному навантаженні, в іншому випадку нічого, я не precat тільки кішки, nodpf, де я міг би діяти, щоб попросити більше крутного моменту і більше потужності, мені здається, зустрітися стіну, в цей момент значення з edf, щоб дизельне паливо в мм3 ? правильне, або, по-вашому, зі зміщенням? цю карту тестування.

Я прошу у вас вибачення за запитання, але я, здається, дійсно взуті в області, як ви бачите, я не очікую, відповіді сухі, але я роблю тести, і я намагаюся дати мені відповіді на те, що я можу навіть не намагається в якийсь момент я вважаю, стін, як це тепер

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    тоді я зробив 2 рахунки, і як afr не встаю ніколи 17/18, а потім виберіть звіт в стехиометрической я повинен бути, навіть на 3000 оборотів в хвилину з 66.2 мг дизельного палива в розмірі 83mm3 і 1265mg повітря відносини ? у будь-якому випадку в 19, так що я ampiamento канонічні 14, але comnque трохи диму при повному навантаженні я його бачу, що так і повинно піти добре ammeno, як я вже говорив фес не підроблені читання мм3 дизельного палива з-за зміни карти tinj залежно від барів і мм3, а потім я міг би зробити porporzione читання фес 83 мм3 і довести до 115% відкриття встановлено приблизно як вартість 3000 обертів, бо з кроком в межах від 11% до 17 % у 1800 бар, і тому я, як quanita вводять 83mm3:100%=x:115%, що робить 95 мм3 у розмірі 76.3 мг, а потім з afr в 16.5, що в будь-якому випадку ? вище порогу fumosita і, отже, добре, все це, вважаючи, що ніщо не обмежує зміна часу inj від мене значення.

поправте мене, якщо я помиляюся

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Я думаю, що вирішити для потужності, а також при зміні строків nn відчував велику потужність, але збільшує час abinato збільшення же послідовності за запитом пара в карту виклику від ecm titanium " кількість дизельного палива впорскується" дав мені весь крутний момент більше, що я хотів, настільки жорстокою, що я повинен був дати 2 бали відсоток менше часу і палива, до 87mm3 дизельного палива chr тепер також зазначає від феса, і машина дуже сильне, короткий дим

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    місце v10 визначено ? карту хороший поштовх але, враховуючи наявність тиску в рампі всього 1700 бару, тому просто 6% більше, турбіна не супер 1.55 бар і обмежувачі крутного моменту при малих значеннях нижче 2000 оборотів не повинен зіпсувати нічого, враховуючи продуктивність, я думаю, бути навколо 155/160 резюме, senzazioni водіння, звичайно, хтось може дати нам спостерігати і давати будь-які поради, які завжди beneaccetti?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    карту не ? погано, мені не подобається, як ви змінили тиск турбо і ще одне питання приходить мені спонтанно, ви не курите в машині з усіма тими, з кроком по часу уприскування?
    для інших, мені здається, я читав тут на форумі, що змінна геометрія ви з поправками cos? з-за механічних змін, та ін
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    отже, карту турбо-я змінений через downpipe без precat і airbo ramair так як piccava на 1.8 бар, чи що ? було необхідно перебудувати overboost тиск максимум за 3000 оборотів 1.55/1.6, що штати downpipe, що викидати гарячих газів турбіни їх тримає, тихий, більше немає, то все, пік тиску зупиняється у 1.45, щоб slire поступово до 1.55 бар, і в жодному разі не палити, щоб нічого, фази я підрахував, що, вводячи 89mm3 дизельного палива еквівалентно 75 мг дизельного палива з однієї маси повітря spirata 1265 грамів тримаю звіт techiometrico вище 14, насправді близько 17, звичайно, при повному навантаженні трохи курить, але більше або менше, як в оригіналі, може бути, трохи більше, але все одно мало, якщо подивитися добре для підтримки часу уприскування я збільшив до приблизно 2.5 ? при макс навантаження, велике спасибі вам за ваш коментар

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    я не йшов за останні версії, однак я бачу, відповідайте, як моя в Неділю мені дозволяє...

*йосип: так, я маю на увазі, що якщо один вибирає шлях зміни часів ? добре, що триває з тією, для якої ви не вилікуєте, втім, теж, чому? є багато інших фільтрів, які bloccherebbero q.. діючи через обмежувач крутного моменту і педалі.

*tidus: я тебе на увазі, що q.. 83^3 ? спотворені, не ? цим, так як ви mod часу, спробуйте повернути, тільки час оригінальні, від феса misurerai завжди q.. 83^3, але машина andr? набагато менше.
    Одна річ: моя турбіна в ці значення ? disintegrata після 10000км... за тебе...
    тоді я не розумію, що ви маєте на увазі, коли говорите, що у вас є запит rail ви йдете в 1940bar, як ? можна? крім того біти, які обмежують тиск, як я вже? написав 1700bar, і не 1600, а при спробі подолати 1700bar ви побачите, що машина, ви йдете у відмову і відключається... (вам порада, то тримати машину на діагностику щоб стерти помилку)

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    але автомобіль має dpf?

Сторінка 2 з 42 PrimaПеред 123412 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді