Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати з 11 по 17 з 17

Перегляду "Гібрид"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Citazione Спочатку Написав giuseppe1374 Visualizza Messaggio
    звичайно, я не такий, порушуючи правила, gi? не порушувати їх поки вони penalizato.. не кажучи вже про те, якщо хтось мені дозволяє і я послав в іншому випадку aspetter? його момент.
    здравствуйте, щоб дати допомогу, опишіть, що ви змінили і як .. пояснивши крок за кроком, як зробити мод.. я не думаю, що таке? роблячи порушують правила..
    Терпіння і чеснота сильних..

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав giuseppe1374 Visualizza Messaggio
    звичайно, я не такий, порушуючи правила, gi? не порушувати їх поки вони penalizato.. не кажучи вже про те, якщо хтось мені дозволяє і я послав в іншому випадку aspetter? його момент.
    файл видалено, тому що захищений від абонемента що стосується alexmenn повинен слідувати нашим правилам, як і всі наші інші, які зробили це раніше.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe1374
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    я працював на damos, мод ? перевірити очікуємо, що тексти і тоді, звичайно spiegher? крок за кроком

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    хлопці, якщо ви хочете допомогти, робіть це до кінця, вкладення, захищені паролем, не пантелику, не допоможе ніхто.
    інформація обмежувач тиску турбо на цих двигунах, безумовно, може вплинути на багато інші користувачі форуму, ваш файл паролем ? практично марно.

якщо я і адмін поставив би паролі на всі mod наших клієнтів у нас у форумі, і хто буде подавати цю інформацію? немає...
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Grugliasco (To)
    Повідомлення
    9
    Спасибі всім за турботу і Giuseppe1374 вкладення, але, бачачи, що я не можу завантажити, цікаво ? можна мати адресу зміна cos? я намагаюся мод, а потім я все знати на форумі, якщо ? ок, дякую всім.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Grugliasco (To)
    Повідомлення
    9
    Тоді, хлопці, є надії на це благословив обмежувач turbo або я повинен змиритися, і встановити опір, щоб розплавити я міні-турбо? просто, щоб знати,вітаю всіх!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe1374
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    я згоден на будь-якій лінії, просто хотів уточнити, файл поставити, з абонемента тільки тому, що? була модифікація не тестувалася на той файл, і тому хотів бути впевнений, що працює

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •