Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 39

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    Citazione Спочатку Написав mariodarkblue Visualizza Messaggio
    Тому, вибачте ke користувачеві, якщо буде прийнято...не був, але збираюся нікого образити...просто, що, якщо я дитина, яка ходить в школу...і просить вчать додавання, не викладаю moltiplicaizoni...
    А, містер...я намагаюся допомогти...збільшення дизельне паливо на 5%...де?карту педалі?карту часів?карту тиску в рампі?що ecu йде мова?
    Отже, якщо ви збираєтеся давати цей відсоток збільшиться на карту педаль, не роби іншим, що збільшити попит на дизельне паливо, (або пара) до ecu...тепер...уявімо, що ваша педаль зупиняється в 70mm3...свою карту ? "сходження", щоб ці 70mm3...тепер, ти дав 5% зростання, тому у вас запитав 73.5 см3 дизель...екю, на вашу думку, який кривою час/rail/lim диму andr? читати?просто...все, що з 70!!!Тепер, ви зрозумієте, добре, що тільки мод на педаль, щоб, якщо не приносить збільшення...увагу...якщо ти перший, ти на 50%педалі запиту 60mm3 дизель, тепер ви 60mm3+5%-->63mm3...тому ecu, паритет? тиск педалі inietter? pi? дизель...але кінцевий результат sar? все одно...sar? просто як встановити sprint booster на педаль...sar? тільки самі реактивної...xk? avr? макс дизельного палива в найкоротші екскурсія педалі...
    Тепер давайте звернемося до мапі час...по мені ? неправильно говорити про %, чому? цюй? залежність від тиску в рампі, ? даних, а також від коефіцієнта K (, що я вже? пояснив на іншу посаду)...і таким чином, збільшуючи карту часів і rail..ви не sapr? ніколи не як дизель ви дійсно впорскувати! Ось хк?, я волію, щоб вирішити, який результат отримати (або в мм3 або пара) і l?, я йду, щоб підвищити попит на пару на педаль, потім крок лім пара, потім я йду в карту час, і я йду, щоб ввести в останні вр нові часи, обчислені для відповідних prex rail для нового кількості палива потрібно. Крім того, збільшення тиску в рампі, тільки якщо часи стають "важливі", і, отже, ризик йти занадто багато градусів пост тиском...в цьому випадку збільшення тиску в рампі тільки там, де це потрібно, і я збираюся отримати нові часи в карту час...
    Для турбо, мова ? одно...(на 99% наведено prex всього)...тобто, до наприклад 70mm3 ебу знає, що повинен робити макс 1.3 турбо...добре...якщо ми х? у графу з 70mm3 ми розрахували час для 85mm3 дизель...ми підемо в графу з 70mm3 turbo, а також ми збираємося ввести нове тиск...
    Очевидно, ви говорите про виступи, дуже добре...я, звичайно, moddare в %...не зашкодить...xk? ? ДИЗЕЛЬ...і зламати дизель..? дуже важко....
    я бачив карти з moddati авансові платежі у % на jtd115...в табличній були майже 9?....слава богу, що є обмежувачі....
    Я сподіваюся, ти не заплутався ще більше..рада, що я можу тобі дати ?: запчастини від однієї речі за раз, установлено цілі, які ви хочете досягти (в плані пара/дизель) і починаєте редагувати, а решта...
    ок, мова ? правильно нічого сказати c'? тільки трохи, особливо, що, якщо не знаєте, всі обмежувачі дизель не зуміє пробудити ecu в досягненні мети, то від моїх тестів, не ? правда, що якщо mod таблиці часів не можете передбачити, як введіть, то з тими, методологія не вдається добре збалансувати зниження фізіологічної дизельного палива на високих обертах також пов'язано зі зменшенням тиску turbo, я згоден, що, що ви можете контролювати все, але багато клієнти паритет? дизельне паливо впорскується з вашою системою і з тим, мода на таблиці часу, вибирають другий, чому? перехідних ви dimenzzano автомобіль здається більше? реактивної і нервове вище ви можете виправити падіння дизель...в кінці в будь-якому випадку ? завжди обман, то, якщо підходять вр час потрібно avaddattare, а також ті, заздалегідь, і якщо ви покладете руку на edc16, ви повинні також адаптувати лямбду і багато інших речей ... які ви побачите, змушують вас вийти на дизель, коли ви не хочете, що падає..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    *misterk я не можу побачити свій файл...ще..***** unque...що ecu ми говоримо?edc15 чи 16? ваш обмежувач крутного моменту висловлює дизель або пара?у будь-якому випадку, я вам пропоную його залишити, орі до 2000 оборотів, потім на l? почала поступово збільшувати в табличній, думаючи, все, як ви хочете "обмежити"...якщо б ви додати скріншот обмежувача крутного моменту в табличній, я бачу, тобі моя думка
    *cicciogsr...я в повному твоє втручання...я насправді, я ще не згадувалося, піднятися все вр в карту (що я і зробив, з моєї edc15c), але і просто перерахувати час вприскування в останні вр, привівши їх у відповідність до нових кількостях?...звичайно, є? роблять, в вр 70, я знаю, що в реальності? inietter? 85mm3...тому, andr? для коригування авансів і ilr esto, звичайно...? правильно те, що ви говорите про...х перехідних? я волію не чіпати нас? в тому, що дизайнер має "обчислюється" до певного моменту...на те вони і різні думки...все залежить від того, як ви хочете зробити lavoor

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe1374
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    хлопці, все вдалося! вони залишили нас в області, я знаю, що тепер ми повинні взяти професор підтримку!

і потім, у будь-якому випадку, якщо далі читати, і після останньої операції, ви розумієте, що ви зняли свою промову, ти сказав, що дизель не у відсотках, ми хотіли б пояснити, як змінити, виступ різних карт і своїх цілей ? інша справа, illuminaci проф, по-моєму, ви наповните рот речей, які читайте тут.
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 13-04-2013 в 18:57

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Йосип...це ? мій останній відповідь на ваш пост...? чиста провокація, спрямованим на викликати полум'я, в якому я не хочу брати участь...сподіваюся, що мод не втрутитися.
    Як розрахувати дизель я пояснив...ви говорите дизель..розраховується де?карту часів?я тобі вже? зазначено в пості вище, що терміни пов'язані з тиску в рампі і фактора K...
    Ось посилання, де я пояснюю, як зазвичай...http://www.professionalchiptuning.ne...-delle-colonne
    І в цей момент, крок і закриваю...з вами.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    добре, як я збільшив цей обмежувач , збільшується, я зробив їх так, щоб спробувати, але те, що мене цікавить ? saepre якщо може піти добре прогресії збільшується.
    наприклад, я вибрав лінії, див. мод, натиснувши два рази на 2000giri , звідси зробив збільшення точок ( байдужість, мені 26,5 ecm ) , то вибрав 2250giri і навіть їх збільшили (навіть тут diff. 30 ) і так далі, 2500, 2750....
    це нормально, щоб зробити так, виберіть кожного навколо і зробити збільшення?
    або, наприклад, 2500 оборотів в хвилину може дати збільшення фіксованої?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe1374
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    зростання повинні бути зроблені з політикою, і в залежності від інших карт, а не до фантазії, ви можете зіткнутися навіть в збиток, а потім, якщо не від дизель потрібно трохи збільшити lim пара

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    ось файли:

там може бути робота, яку я зробив?
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    ок, йосип, я знаю, що ви говорите, але я хотів би знати, було добре, як зробити зміни.
    вибачте, але не я доклав файл, щоб побачити, я ставлю відразу

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di MisterKappa
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    82
    Я зрозумів, маріо, що ви маєте на увазі, дякую за пояснення
    Я почав вивчати недавно, і не знаю, кілька карт

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di MisterKappa
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    82
    Навіть я ще не досягнуто ліміт повідомлень..
    у MPPS повинні отримую сьогодні.. і скоро без нічого карту і буду публікувати зміни
    Тим часом, спасибі, маріо !

Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •