Тому, вибачте ke користувачеві, якщо буде прийнято...не був, але збираюся нікого образити...просто, що, якщо я дитина, яка ходить в школу...і просить вчать додавання, не викладаю moltiplicaizoni...

А, містер...я намагаюся допомогти...збільшення дизельне паливо на 5%...де?карту педалі?карту часів?карту тиску в рампі?що ecu йде мова?
Отже, якщо ви збираєтеся давати цей відсоток збільшиться на карту педаль, не роби іншим, що збільшити попит на дизельне паливо, (або пара) до ecu...тепер...уявімо, що ваша педаль зупиняється в 70mm3...свою карту ? "сходження", щоб ці 70mm3...тепер, ти дав 5% зростання, тому у вас запитав 73.5 см3 дизель...екю, на вашу думку, який кривою час/rail/lim диму andr? читати?просто...все, що з 70!!!Тепер, ви зрозумієте, добре, що тільки мод на педаль, щоб, якщо не приносить збільшення...увагу...якщо ти перший, ти на 50%педалі запиту 60mm3 дизель, тепер ви 60mm3+5%-->63mm3...тому ecu, паритет? тиск педалі inietter? pi? дизель...але кінцевий результат sar? все одно...sar? просто як встановити sprint booster на педаль...sar? тільки самі реактивної...xk? avr? макс дизельного палива в найкоротші екскурсія педалі...
Тепер давайте звернемося до мапі час...по мені ? неправильно говорити про %, чому? цюй? залежність від тиску в рампі, ? даних, а також від коефіцієнта K (, що я вже? пояснив на іншу посаду)...і таким чином, збільшуючи карту часів і rail..ви не sapr? ніколи не як дизель ви дійсно впорскувати! Ось хк?, я волію, щоб вирішити, який результат отримати (або в мм3 або пара) і l?, я йду, щоб підвищити попит на пару на педаль, потім крок лім пара, потім я йду в карту час, і я йду, щоб ввести в останні вр нові часи, обчислені для відповідних prex rail для нового кількості палива потрібно. Крім того, збільшення тиску в рампі, тільки якщо часи стають "важливі", і, отже, ризик йти занадто багато градусів пост тиском...в цьому випадку збільшення тиску в рампі тільки там, де це потрібно, і я збираюся отримати нові часи в карту час...
Для турбо, мова ? одно...(на 99% наведено prex всього)...тобто, до наприклад 70mm3 ебу знає, що повинен робити макс 1.3 турбо...добре...якщо ми х? у графу з 70mm3 ми розрахували час для 85mm3 дизель...ми підемо в графу з 70mm3 turbo, а також ми збираємося ввести нове тиск...
Очевидно, ви говорите про виступи, дуже добре...я, звичайно, moddare в %...не зашкодить...xk? ? ДИЗЕЛЬ...і зламати дизель..? дуже важко....
я бачив карти з moddati авансові платежі у % на jtd115...в табличній були майже 9?....слава богу, що є обмежувачі....
Я сподіваюся, ти не заплутався ще більше..рада, що я можу тобі дати ?: запчастини від однієї речі за раз, установлено цілі, які ви хочете досягти (в плані пара/дизель) і починаєте редагувати, а решта...