Сторінка 2 з 7 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 65

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe1374
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    ви впевнені, що ? є 6.2? чому? я знаю, що встановлюється подвійний eprom на 6.3 монтує 29f400

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    я впевнений, що ? є 6.2 і, можливо, як ви кажете монтує подвійний eeprom насправді півень драйвер ne згадує 2 привіт, я йду на обід, я повернуся незабаром

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    це ? фото ms6.2 reparita sempra в цей отвір, як бачиш, має два 29f010
    фото ? була розміщена від jared_poe подивися відмінності
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    йосип, дивлячись на фотографії двох екю, те, що я написав я і те, що ви поставили посилання, ви c'? щось інше, я тебе можу запевнити, що моя походить від scania 164 480, а також у посібниках майстерні говорить мені, що ? ms 6.2, посилання я не знаю, який автомобіль ? можливо, з одного транспортного засобу на інший, вони трохи по-різному, у всякому разі я те, що я хотів з'ясувати, чи був з galletto через kline або через bdm можна було читати і записувати їх, або, якщо для сили треба отпаять в eeprom (будь то один або два), як каже legendaryslave, чому? якщо ? так я залишаю, щоб не стояти в я все ще відчуваю себе здатним зробити щось таке cos? ніжний і я навіть не обладнання-софт, дякую за відповідь, який, я сподіваюся, даси мені

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    5
    Її варто прочитати прямо на вантажівку, я з gallo2 клон я прочитав 4 stralis Ms 6.2 , daily Ms 6.3 , Eurocargo & Tector Edc7C1,
    все без проблем, написав тільки Stralis Ms6.2 & Daily Ms6.3 все ОК !

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    привіт klajdin але ти застряг прямо в роз'єм obd вашого gallo2 до роз'єму автомобіля? cos? живлення 24 в і я p? страху, чому? я не знаю, якщо мій півень підтримує 24 вольт, крім того, ряд 4 частини scania не має роз'єм obd, але іншого я пов'язаний з pin kline діагностики scania годування півня на 12 вольт, iveco, що ви зробили, ви знаєте, якщо він читав k-line або can-лінії?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    5
    Citazione Спочатку Написав сиско Visualizza Messaggio
    привіт klajdin але ти застряг прямо в роз'єм obd вашого gallo2 до роз'єму автомобіля? cos? живлення 24 в і я p? страху, чому? я не знаю, якщо мій півень підтримує 24 вольт, крім того, ряд 4 частини scania не має роз'єм obd, але іншого я пов'язаний з pin kline діагностики scania годування півня на 12 вольт, iveco, що ви зробили, ви знаєте, якщо він читав k-line або can-лінії?
    Я зробив все через роз'єм 30 pin вантажівки, то, звичайно, якщо не сеу впевнений, що підтримує 24В не варто ризикувати, спалити її, після того, коли повернення на місце "p"? screen-тестів читання/запису і де ви бачите напруга 28в з вантажівка в рух.

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    почнемо по порядку, що galetto у вас є? другий запитаєте ви назад, принаймні, даних ecu? цілком може бути, що у вас лінія kline несправний, ви не заспокоював той факт, що ти написав в kline, тому що деякі tool gallo2 дефектних на kline пишуть, але не читають.

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    pinout.JPG
    місце pedinatura ecu

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    не всі півні клонів, які підтримують 24v ти, який у вас?

Сторінка 2 з 7 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •