Сторінка 2 з 7 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 62

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК L'avatar di gorimotors
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    SanMarino (RSM) і Pesaro (PU)
    Повідомлення
    44
    тоді, тільки для dirtene:

Гольф 5 TSI з DSG 200cv з картою зроблено добре: їде сильний
    Audi TT TDI з РУЧНОЮ 200cv з карти ідентичні: подорожі сторицею!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Citazione Спочатку Написав gorimotors Visualizza Messaggio
    тоді, тільки для dirtene:

Гольф 5 TSI з DSG 200cv з картою зроблено добре: їде сильний
    Audi TT TDI з РУЧНОЮ 200cv з карти ідентичні: подорожі сторицею!
    TT важить менше 150 кг менше, якщо не 200, і areodinamica набагато краще.
    Крім того, керівництво більше враження, гідні сильного, DSG не вражає cos? але назад дороги.....

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Повідомлення
    44
    Citazione Спочатку Написав cawadany Visualizza Messaggio
    TT важить менше 150 кг менше, якщо не 200, і areodinamica набагато краще.
    Крім того, керівництво більше враження, гідні сильного, DSG не вражає cos? але назад дороги.....
    Ж саме, що і на scirocco, в паритет? двигун з dsg і ручний, історія змінюється повністю! і не ? питання відчуттів, запевняю вас!

Scirocco 210cv механічна , тільки на карту + скат я витягнув 84Nm крутного моменту. Я вирішив, що якщо монті k04 , та фриз-посилена.. На DSG, якщо не робиш на ecu, який його обслуговує, не існує за granch?!

Однак, як DSG ? обмежений, як пара, як я повторюю.. Не як владу. Так ? нормально, що подовжує.. Як механічною коробкою передач. Якщо, звичайно, є коні!
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 11-04-2013 в 14:37

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Ж саме, що і на scirocco, в паритет? двигун з dsg і ручний, історія змінюється повністю! і не ? питання відчуттів, запевняю вас!
    Навіть у цьому випадку порівняння ? inpari. Який сенс порівнювати Scirocco з Гольфу? Порівняння робиться між Golf і Golf, і повірте, що, якщо карта ? зроблено правильно, DSG не має всіх цих проблем, дійсно..... також, чому? якщо ви натиснете, благо карта починає мати проблеми також керівництво.....

Scirocco 210cv механічна , тільки на карту + скат я витягнув 84Nm крутного моменту. Я вирішив, що якщо монті k04 , та фриз-посилена.. На DSG, якщо не робиш на ecu, який його обслуговує, не існує за granch?!

Однак, як DSG ? обмежений, як пара, як я повторюю.. Не як владу. Так ? нормально, що подовжує.. Як механічною коробкою передач. Якщо, звичайно, є коні!
    Я кажу про K03. І, починаючи з 280 нм ви прийшли на 364 нм. Як бачиш, ми знаходимося на 350 нм, про який я говорив на початку. З K03 ви не можете піти набагато далі.....
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 11-04-2013 в 14:37

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Повідомлення
    44
    Може бути, я погано висловив: порівняння ? було зроблено між 2 scirocco.

У будь-якому випадку ви, може бути, ви, вводять обмеження фізичної 350 нм максимального крутного з електронний.

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Повідомлення
    44
    Найближчим часом хочу зробити rullata на різні автомобілі dsg і не. Чому? ще у мене є підтверджують цей факт.. І видно, що не думаю, що я з глузду з'їхав, щоб побачити "ПАРИТЕТ? КАРТА" TT, що sgomma в 3rza з 19-дюймовим екраном і Golf V з DSG не дає кивнув sgommata навіть не другий... Ок, вага Ок progressivit? передач, але різниця, повторюю, в паритет? карти ? занадто багато!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Найближчим часом хочу зробити rullata на різні автомобілі dsg і не. Чому? ще у мене є підтверджують цей факт.. І видно, що не думаю, що я з глузду з'їхав, щоб побачити "ПАРИТЕТ? КАРТА" TT, що sgomma в 3rza з 19-дюймовим екраном і Golf V з DSG не дає кивнув sgommata навіть не другий... Ок, вага Ок progressivit? передач, але різниця, повторюю, в паритет? карти ? занадто багато!
    Ну, rapportature ручною коробкою передач dsg різні, і TT перед має багато алюмінію, тому дуже пі? легкий Гольф. І це пу? зробити різницю. Незалежно від того, що не ? нормально, що Golf V DSG не ставлять, навіть не кивнув sgommata в 2, з карткою, звичайно.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Але 13 користувачів, які завантажили файли, де вони опинилися? Вони scroccato і просто?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    108
    Його вивчають і будуть...в спокої !

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    я вважаю, що ви повинні також modare обмеження кут відкриття дросельної заслінки, на мій погляд, від мирської!

Обмежувач lambada " монте-валле

Лямбда-потрібний

Обмежувач оборотів верхнього порогу
    ind 1DE706, щоб не мати вирубок

X DSG бажаний момент на колеса?1E0046-1E0536
    Обмежувач максимального крутного моменту?1E054A-1E0558

Сторінка 2 з 7 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення