тоді, тільки для dirtene:
Гольф 5 TSI з DSG 200cv з картою зроблено добре: їде сильний
Audi TT TDI з РУЧНОЮ 200cv з карти ідентичні: подорожі сторицею!
тоді, тільки для dirtene:
Гольф 5 TSI з DSG 200cv з картою зроблено добре: їде сильний
Audi TT TDI з РУЧНОЮ 200cv з карти ідентичні: подорожі сторицею!
Ж саме, що і на scirocco, в паритет? двигун з dsg і ручний, історія змінюється повністю! і не ? питання відчуттів, запевняю вас!
Scirocco 210cv механічна , тільки на карту + скат я витягнув 84Nm крутного моменту. Я вирішив, що якщо монті k04 , та фриз-посилена.. На DSG, якщо не робиш на ecu, який його обслуговує, не існує за granch?!
Однак, як DSG ? обмежений, як пара, як я повторюю.. Не як владу. Так ? нормально, що подовжує.. Як механічною коробкою передач. Якщо, звичайно, є коні!
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 11-04-2013 в 14:37
Навіть у цьому випадку порівняння ? inpari. Який сенс порівнювати Scirocco з Гольфу? Порівняння робиться між Golf і Golf, і повірте, що, якщо карта ? зроблено правильно, DSG не має всіх цих проблем, дійсно..... також, чому? якщо ви натиснете, благо карта починає мати проблеми також керівництво.....
Я кажу про K03. І, починаючи з 280 нм ви прийшли на 364 нм. Як бачиш, ми знаходимося на 350 нм, про який я говорив на початку. З K03 ви не можете піти набагато далі.....
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 11-04-2013 в 14:37
Може бути, я погано висловив: порівняння ? було зроблено між 2 scirocco.
У будь-якому випадку ви, може бути, ви, вводять обмеження фізичної 350 нм максимального крутного з електронний.
Найближчим часом хочу зробити rullata на різні автомобілі dsg і не. Чому? ще у мене є підтверджують цей факт.. І видно, що не думаю, що я з глузду з'їхав, щоб побачити "ПАРИТЕТ? КАРТА" TT, що sgomma в 3rza з 19-дюймовим екраном і Golf V з DSG не дає кивнув sgommata навіть не другий... Ок, вага Ок progressivit? передач, але різниця, повторюю, в паритет? карти ? занадто багато!
Але 13 користувачів, які завантажили файли, де вони опинилися? Вони scroccato і просто?![]()
Його вивчають і будуть...в спокої !
![]()
я вважаю, що ви повинні також modare обмеження кут відкриття дросельної заслінки, на мій погляд, від мирської!
Обмежувач lambada " монте-валле
Лямбда-потрібний
Обмежувач оборотів верхнього порогу
ind 1DE706, щоб не мати вирубок
X DSG бажаний момент на колеса?1E0046-1E0536
Обмежувач максимального крутного моменту?1E054A-1E0558