Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 26

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК L'avatar di lucatuning
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    50
    Привіт, якщо у вас ліжко з півнику v2 файл ? від 896 Kb.
    від 832 MB читає тільки з офіційний сервіс.
    У всякому разі, шукати файл з 832kb оригінал, редагувати, а потім порівняти файли, які ви читали і ви, і змінити його в 2d, визнаючи карти від вас змінені, що l832kb.
    Дії ? довго? ? можливо, я повинен був зробити на new500
    успішно

Я не знаю, якщо я Добре пояснив, на жаль, вони в дорозі ? з чол. Я погано писати
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 07-05-2013 08:58

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    77
    подивитися, що драйвер у вас для цього типу авто ,пошук драйверів для даного типу автомобіля, навіть з ecu іншій , пошук файлів, золото для цього водія , і намагається розпізнати карти, то на що.іншу карту .

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    372
    Може бути, Я неправильно протокол, в базі даних c`? у золота qqst авто, чи можу я criverlo obd чи треба від'єднувати?,nn, я хочу сплатити 2 резистори

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    77
    як правило, якщо детальніше напишіть також, бд ,
    що ви читаєте ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    372
    я поясню краще, я читав з галло-v2, тепер я поясню, що змусило мене думати, що я неправильно протокол, спочатку я намагаюся прочитати за допомогою протоколу тільки для 1.2 це робить ecu id, але коли я йду, щоб читати мені, з'являється помилка і каже мені, читати в boot mode, то беру протокол 1.2/1.4 я роблю ecu id мене вискакують ті ж hw-sw, але інший тип ебу, але!!! раз читати, але у мене цей файл, не ? правильно.
    В базі даних форуму я знаходжу файл орі з таким же hw і sw, для? безумовно, ліжко з boot протокол правильно, тепер моє питання ? чи можу я написати його від obd з протоколом, з яким я не міг читати?після того як я запевнив, тип блок керування, який монтується, автомобілі дата каже мені, що вони повинні відповідати моделі управління повідомив, що протокол, який я не просив її читати, для? я не перевірив зі зрубу.

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    77
    я не став робити дивні експерименти , поклади його в boot mode і прочитайте його до кінця , в Загальному, якщо ви уважні, поставити в boot ? фігня , потім редагуєте файл вклади в boot і напиши . Використовує свій протокол , і на мій погляд, ризики менше поставити boot, що писати протоколи,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe1374
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    ви повинні це записати в протокол правильно і не з того, з якого гавкіт ліжко, ще одна порада, який я хотів би дати вам ? що ecu, прочитайте його до кінця завантаження, чому? так ви переконайтеся, що інструмент вас працює, чому? якщо у вас виникли проблеми та блоки, то вони caxx.. вони двох резисторів і ви берете думка, я завжди роблю так і у мене прочитані, не проблема, пам'ятайте, що в житті тих, хто хоче скоротити часто подовжує, стара приказка, не помиляється ніколи

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe1374
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    вибачте за подвійний пост, ви попереджені модераторам, що файл, який ви відправили в розділі fiat/орі не добре, перш ніж якийсь нещасний завантажує в свій ecu і блокує?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    372
    у mpps v12, мова йде про qst авто, я навіть qst.

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    77
    l' mpps повинні піти добре , багато радять v5 замість v12, чому? кажуть, що 5-й? стабільною ,

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •