-
його schanteclair в марсель і серветка з мікрофібри 70x30cm...мій друг використовував знежирюючий засіб cillit bang концентрат, зруйнувала дах машини, чому? він звалив на себе, то, що і я, а і дуже розбавлених gi? його і справді просто передати його рівномірно по всій поверхні, а потім протерти тканиною полоскати тканина з гарячою водою, я зробив даху, теплоізоляційні панелі і сидінь, повернулися майже як нові..
-
його shanteclair ? правда, чи що ? бомба, я вважаю, навіть у промислових умовах для очищення машини жирними і bisunti..
-
серед усіх знежирюють кошти ? те, пі? універсальний, залишає приємний запах і не псує нічого
-
безумовно, то, не ? так агресивно
-
Я не рекомендую використовувати обезжирюючі кошти (всіх), тому що дуже агресивними. Особисто я рекомендую використовувати спеціальні піни
-
голос за піна активна, обприскувати, залишити діяти, а потім розчісує далі. все, за скромну суму в 4.5 євро можна знайти в магазині за рогом!
аромат залишається протягом декількох місяців!
-
здрастуйте, я-то на моїй машині він з чистою wanish спрей і після сушать з phono. ви також можете спробувати ти
-
Я всередині, то я чищу тільки і виключно за допомогою води і мила.... я колись використовував один з тих продуктів, спрей і він зруйнував усі сидіння.
якщо пляма не зникає, додаю краплю знежирення і мити все це геть.
-
Очей-різні знежирюють кошти, чому? якщо залишити діяти надто довго, або використовуватися в зонах, де б'ється сонце, можуть створювати ореоли і зіпсувати поверхні. На жаль, кажу з досвіду, прямий..
-
Ви знаєте, якщо піна активна видаляє навіть ті жовті ореоли темні, типові на дахах старих авто?
рекомендується застосовувати його по всій даху, щоб уникнути відмінності?
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму