Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 38
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    143
    докази того, що він sostitire в датчик тиску turbo

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    перш ніж змінювати ебу controllerei добре проводку навіть б міст від ecu і вимірника маси повітря
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    143
    Citazione Спочатку Написав legendaryslave Visualizza Messaggio
    перш ніж змінювати ебу controllerei добре проводку навіть б міст від ecu і вимірника маси повітря
    я згоден з legendaryslave повернемося назад, з доказами, інакше не вийдемо більше . контролювати, щоб добре проводку не те, що маси різних контрольованих електромагнітних клапанів і проводів системи рециркуляції ог, prex turbo ,центральний дати йому як остання перевірка

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Помилку не стерти...проводку перевірив, і ? ок, тиск турбо я не бачу, чому? видно, що фактичні значення були в нормі, а якщо відключаю витратомір повітря на kts я тільки температура в pi? як помилка, і більше нічого.
    Я також спробував з мосту, але нічого...? дуже дивно, що автомобіль не загориться ne шпигун, робить дим ? тільки трохи більше? і звернувся у втечу.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    143
    за це prova.stacca вимірник маси повітря з обладнання фільтр і кожух турбіни,без від'єднати жгут проводів вставити голку nelpin 5 датчиків (сигнал маси повітря ) підключіть мультиметр і виявляє напруга 1v. ,то випробування на удар з повітря на відстань і подивитися, якщо m.m.a змінюється напруга 4,6 в. (попередження, але не дуже сильний удар, ви можете зіпсувати його, якщо не та вже

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Тоді індикатор ? пробував на інший автомобіль з таким же двигуном і, виявляється, працює відмінно. Після вимірювань, сигнал, що не я ? прямо 1v...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    143
    дивіться, що прилади виглядають однаково, але для цієї машини в дилерських є 3 riferenze різні, рекомендую тільки оригінальні.

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Двигун з такою ж абревіатурою збирає і тієї ж maf...між іншим інший автомобіль, навіть орі!

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Оновлення, я навіть спробував комплект ecu+bsi+ключі, і помилки, і завжди присутній, спробував ще раз також зробити прямий міст з ecu і нічого не змінюється! Я сказав клієнту, що egr' фланцевий, може бути проблеми? Навіть якщо помилка то як раз повернути ключ, не привести в рух, і це змушує мене думати про те чайник, не механік...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Et
    58
    Повідомлення
    221
    Вибачте, але ви пробували маса прямій між проводка витратоміра і мінусової клеми акумулятора ?
    Мені на debimetri bosch ? траплялося часто, що ви logorava або перерваний лінії 5в, можливо, на вашому ? сталося щось схоже, але на масі..

Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •