хто-те, що мені якусь пораду?? обмежувач оборотів краще не чіпати?
хто-те, що мені якусь пораду?? обмежувач оборотів краще не чіпати?
в лім оборотів можна дати ще 300 обертів, і ви на місці. у pulleggia у -17 нормально . nn і farffala, що від резюме , на цій машині ви повинні грати з авансів , якщо все добре робиш ті справи, k12 . щоб зробити велику роботу, і пройти тест, ви повинні мати banco.ti досить досягнень і lim пара ...
вибачте, jolly.... поясніть мені добре, мені теж історія обмежувачі крутного моменту??? ecm мене не знаходить ні lim пара!!!
ах око зрозумів, зрозумів... cmnq я замовив кабель inpa bmw, щоб краще бачити всі датчики, обмежувач крутного моменту, як підняв? 15 % на весь кривий?
успіхи де ? краще діяти? у частині, де двигун ? в парі ?
обмежувач крутного моменту багато говорять, що на siemens не йде торкнувся не потрібно, але, чесно кажучи, мені здається дивним
однак вони мають обмеження метелик і не smuovi чи
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 19-03-2013 19:59
cmnq я думаю, що обмеження, якщо ми foss? обмеження не я б навіть читати карту... я думаю, що ? обмеження, таким чином, що, якщо я йду в зіставлення з їх, як вже запропонували мені зробити, я знайшов позитивні відгуки про випробувальний
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 19-03-2013 20:00
якщо ви не встаєте метелик не зрозумієш ніколи, якщо ? заблокований чи ні
ви праві, то перше, що я роблю ? підняти метелик, і я бачу, як те, що відбувається , я бачу, якщо відкриває cmpletamente.
тоді тільки я отримую навіть діагностика inpa пишу і задаю вам risapere щось.
між тим, ми робимо припущення, що метелик-не ? заблокований, і я впевнений, що ? cos?,
---я можу відкрити, так із зламом co лінійної?
--- ін'єкції ? компенсувати з допомогою ін'єкцій?
--- аванси мені spiegereste краще? чому? у цій карті були порушені тільки аванси корекції?