Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати 11-20 з 20
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    64
    Citazione Спочатку Написав maxsek Visualizza Messaggio
    Привіт випадку має один стерео вторинному ринку???якщо ви спробуєте його і потім прочитати ecu
    НЕМАЄ все оригінальне, для? має sesore діапазонів редуктора quasto. Може бути в цьому?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    73
    ви сказали, що ? півень клон???бачив що ? один edc15c2, безумовно, ваш півень має k-line, що nn v?......ви їх зробили інші в k-line???

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    64
    Я вирішив почитати в bdm. Також в Alien ви не піднімали цю проблему. В k-line не читає і не пише. Недолік в bdm і перейти спокійно. Якщо ваш автомобіль ? оригінал, якщо ви можете викласти файл в розділ, присвячений вам, що завгодно.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    64
    Я вам кажу, що з обладнанням в моєму розпорядженні, я не зміг зробити через роз'єм діагностики, там? це не означає, що не існує засобів, здатних зробити цю роботу. Можливо, хтось з пі? досвід може? раджу вам краще. А порада, яку я можу тобі дати ? якщо вам потрібно купити якийсь інструмент для роботи з ecu, зверніться в магазин, на форумі, вони відчувають все і pi? вони дають вам на допомогу. будьте обережні з китайських сайтів, які говорять вам, що продукти працюють, більшість разу, вони справжні bidonate.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    64
    Що стосується bdm, полягає в відкрити блок. Не хвилюйтеся, не ? робота, cos? складно, як може здатися. Звичайно, ви повинні мати певне обладнання(інструмент, який робить bdm, діма, трохи терпіння. У будь-якому випадку ви перебуваєте в правильному місці, щоб знайти всю інформацію, яка вам потрібна, то ви валюти.

У мене не було часу вникати, але це може бути одиничний випадок, до моєї машині. Що ці автомобілі мають і електроніка залишає бажати кращого, я думаю, що тобі це вже? зрозумів, також, як діагноз не вдома, мати тільки bosch може увійти. Саме для цього я пропоную роботу в bdm. У гіршому випадку ви опинитеся повного резервного копіювання dell' еко. Cos? якщо malaguratamente вам не вдається запис можна зберегти, еко, і навіть те, що ви розміром вашої дружини.
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 27-04-2013 18:14

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    64
    У "powertec"? відмінний засіб, але дозвольте мені висловити особисту думку, я на коні, v2 і з інструментом я, як бд, які bdm. Там я займався трохи, щоб змусити його працювати, але в підсумку я задоволений.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав Йеті Visualizza Messaggio
    я знаю , буде добре, але враховуючи, що я буду використовувати тільки один раз, можливо, це найкраще, що я спираюся на один, що робить це з урахуванням вартості

ми сподіваємося, що хтось знає, якщо з powergate ви можете
    у презентації я написав вам, що і як робити, щоб вирішити проблему.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    додам, що я послав вам **** з проханням файли , дайте мені знати, привіт
    вибачте, якою *****? що в інший день або сьогодні? в даний момент у мене немає вашого *****,дайте мені знати, привіт.

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    вчора , тобі відсилаю
    ок, отримав і відповів.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    хлопці, я навіть цей пост, щоб не відкрити іншу...мені ж автомобіль, але з 2002 року, я, знаєте, сказати, якщо це edc15 і в разі якоїсь?
    чи є у вас поради з приводу?
    дякую

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •