я не зроблю це, - пі? що ще чому? резервного копіювання для цих блоків управління, якщо вони знаходяться в мережі...
крім того, дуже важко заблокувати
якщо ви говорите мені bmw наприклад даю праві, але на альфа 159-браво-кольоровості і т. д., я бачу, як даремно
і навіть якщо ви говорите мені лічильник,я вам скажу, а то гарантія втрачає силу, якщо помічають, що ебу ? була відкрита...так що..
звичайно, кожен з них ? ****** думати, як він хоче,може бути, я божевільний, щоб не відкрити їх, маючи bdm..
якщо відкрити блок управління і, якщо n? помітно і очевидно, що ви втрачаєте гарантію !! потім ти скелі, що в мережі знаходитесь резервні копії !!!
браво !! у будь-якому випадку я мав на увазі, edc16, як правило, і, тим не менше кожен має свої ідеї
якщо, може бути, місця на карті, ми знаємо дещо
Я s? що знову я не прав для того, щоб завантажити файл..***** unque, хлопці, не впевнений, необережних, файл ? спочатку, може бути, якщо я можу upparlo на деякі сервера доступу для файлів, зараз я вам покажу, але не поставив тільки руку на вогонь, а також м'ячі поставив, запевняю вас, що ecu не ? чіпала....
Те, що мене вражає ? саме це....також очищення dpf, 159 після 400/500 км спалахує контрольна лампа двигуна (я кажу з досвіду, зробив), то тут може бути, що вони тільки білизну DPF? чи є інші методи?
Діагноз, однак, виявляється, "низький Сигнал, фільтр частинок кіптяви" ця аномалія має змусити включити індикатор....чому? тут немає???
Якщо я йду на дотик ебу, що я міг очікувати?
[COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]
ви перевірили, якщо вони поклали кілька видів емулятор,деякі-не працюють взагалі, не роблять включити не шпигун, але продовжують робити бетону
[COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]
Немає шухлядці, діагноз виявляється тиск датчика 0, але забивають у 99%! маг.....
Файл ? в додатку, але, повторюю, що ? орі.....
Вибачте, я заплутався, було для скачать, які служили msg.....vabb