Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 32

Перегляду "Гібрид"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    69
    Citazione Спочатку Написав LucaGT Visualizza Messaggio
    Привіт, хлопці,

я використовував Aquamist System 2d в моїй Точці GT.
    Суміш 50%-50%.

Я використав, щоб bassare температури вихлопних газів і, щоб мати кращий згоряння.

З упорскуванням води ви можете bassare або температура всмоктування (монтаж інжектор найближчим al'інтеркулер можливо), або abbasare температура вихлопних газів(встановивши її на більш наближений до метелик).
    Можна, звичайно, змінюватись.

Інший ефект і збільшення компресії в циліндрі, тому що вода не може бути comprimata.
    але дивіться, що вода або, швидше, молекули пилоподібного води в контакт з гарячим повітрям, яке надходить від IC перетворюється в кисень, що " паритет? в ніж звичайний, що б в колектор має щільність? більше". Ви знаєте, що робити, якщо надходить вода у твердій формі на поршнях? особливо x i дизель? Ми хочемо C. S. I.
    Я використовую ці комплекти з 2006 року, і я повинен сказати, що вони відмінні!
    Єдиний недолік, який мають каністри часто маленькі і, отже, часто потрібно поповнювати, навіть якщо прямо зараз використовую їх в моїй конфігурації, що дозволяє мені, щоб тривати повний води.
    Кращий спосіб ? позиціонувати механічний інжектор на 10 см від впускного колектора намагаюся використовувати вугільно-й? звільнення на використання. Для того щоб краще використовувати такий комплект я використовую реле тиску cn, де я вирішую, мінімальний тиск в turbo, що робить управління і всі системи то їжу, наприклад, під ключ, cn кнопку ON/OFF, щоб роззброїти систему, коли, а мені потрібно!
    Переваги цієї системи в додаток, щоб підтримувати оптимальну робочу температуру вірт? тиск наддуву високих або критичних ефекту-кулі-пара на теплій стороні голівки блоку,cio? знімає шлак і відкладення з клапанів.

На дизель рекомендую 30% максимальний обсяг метанолу в повній каністрі. А? легко, навіть якщо ви вимкнете автомобіля, двигун продовжує працювати в режимі фінч? nn smaltisce всього метанол.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    31
    Привіт Ciccio,

Фото не у мене.
    Якщо немає і нічого не більша від spieghare. У мене встановлений інжектор 30 см до дросельної заслінки.
    З системою 2d-Aquamist у вас є датчик тиску з тут система спрацьовує. Потім, на основі duty cycle клапанів буде inietatto суміш.

Це і система "важко", є нормальна система, тільки перемикач. Інжектор відкрито після проходження тиск регулювати.

Потужність я мав у готелі, тільки з системою уприскування води. І що з цієї панелі ви можете піти вище тиск, температура,...
    Припустимо, що суміш між упорскування води та інших modification тому ефект.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    19
    Citazione Спочатку Написав LucaGT Visualizza Messaggio
    Привіт Ciccio,

Фото не у мене.
    Якщо немає і нічого не більша від spieghare. У мене встановлений інжектор 30 см до дросельної заслінки.
    З системою 2d-Aquamist у вас є датчик тиску з тут система спрацьовує. Потім, на основі duty cycle клапанів буде inietatto суміш.

Це і система "важко", є нормальна система, тільки перемикач. Інжектор відкрито після проходження тиск регулювати.

Потужність я мав у готелі, тільки з системою уприскування води. І що з цієї панелі ви можете піти вище тиск, температура,...
    Припустимо, що суміш між упорскування води та інших modification тому ефект.

Спасибі, Цибулі,
    ? від років, що я дотримуюся цієї системи (коли говорив на якийсь сайт американський), але, на жаль, я ніколи не добрався, щоб випробувати його на моїй шкірі....
    А ? цікаво, як змінити, єдине, що я ще не зрозумів ? якщо ці частинки води довго йти, руйнуючи що-небудь в камеру згоряння...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    31
    Люди, які знаю я до сих пір не було проблем в номер, а, швидше, навіть, у вас немає залишків всередині(не знаю, як ви chiame technicamente на російську).

Тут посилання на сторінки німецької як встановила його ін'єкції acqau DIY:
    http://www.fiat-uno-forever.de/Technik/waes.html

Я, однак, monterei інжектор безпосередньо на труби, senze використанні такої трубки.
    Дійсно, якщо ви користуєтеся для abbasare температури die вихлопних газів в monterei безпосередньо на тіло farafallato.

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    77
    вода не заподіює шкоди, чому? всередині там поставити кран, але той, дистильованої , cio? не вистачає мінералів та ін .

Деякий час тому я хотів поставити його на моїй машині , проблема ? що ? правда, що температура опускається нормально , але при збільшенні тиску і паливної smagrisce , так що треба підправити карту . І поки все ок ,

потім, щоб? коли закінчується суміш, як ви поклали карту попереднього ? ? важко зробити подвійне відображення на ecu , так що треба міняти ecu правильно ?

Banned
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    130
    Citazione Спочатку Написав minijuri Visualizza Messaggio
    вода не заподіює шкоди, чому? всередині там поставити кран, але той, дистильованої , cio? не вистачає мінералів та ін .

Деякий час тому я хотів поставити його на моїй машині , проблема ? що ? правда, що температура опускається нормально , але при збільшенні тиску і паливної smagrisce , так що треба підправити карту . І поки все ок ,

потім, щоб? коли закінчується суміш, як ви поклали карту попереднього ? ? важко зробити подвійне відображення на ecu , так що треба міняти ecu правильно ?

на edc15 можна поставити перемикач у перемикач, який дозволяє змінювати карту! АЛЕ ВИ НЕ МОЖЕТЕ ЗРОБИТИ ЦЕ НА EDC 16.

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    77
    зміна eprom з великий подвійний ?

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    77
    я edc 15 siemens ems2 , я б ви сказали, люб'язно, як я можу це зробити ? В лічку або куди хочете ви, велике спасибі .

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    31
    Від мене iniezine був включений в 0.8 бар.
    Навіть їх, а потім чіпала карту.
    Якщо у мене не було більше суміш не tiravo більше
    Або я намагався залишитися нижче 0.8 бар.

Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •