доказ цього ? дозвольте мені знати,![]()
Вибачте, якщо я зробив вам втрачати час, проблема вирішена...я був неправий, завантажувати файли, я написав один крок попередній, в якому я збільшив карту, яка знаходиться після введення корекції, який, як видається, обмежувач rail...
Вибачте, я хотів сказати, arricch.у acelerazione. І ще одна річ ,на мене не схоже, що ця машина має датчик тиску на насосі.Що кількість помилку?
Але те, що rail ви говорите?Tropi плутанини.Не була tdi 90cv?
Я думаю, що, перш ніж зробити карту, ми повинні знати, що двигун є і під капотом .Ось, навіть помилки, які ви зробили.І з драйвера.
Дивлячись на трохи краще ,є й інші зміни, поза driwer. Які програми ви використовуєте?
і все драйвера..що ви думаєте, що ? обмежувач rail, а і карту для потоку потоку повітря.....але в будь-якому випадку я дав ritoccatina має судимо??
розкладіть карту напруга на насос...проблема ? і все?...
просто, щоб усвідомити ? нехай не всі rompiballe dela ситуації різні vw tdi 90 і 110cv все управляється електромеханічний насос vp37...common rail ? відносний тиск, не з'? п? у volskwagen..використовують її тільки зараз, за різними 1.6,2.0 і 3.0 tdi останнього покоління...
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
Що не ? карта обмеження rail мені здається, що добре пояснюється будучи двигун насоса vp...", який, здається, карту rail", cio? щоб зрозуміти форму карти, що, мені здається, я вас правильно зрозуміла.
У всякому разі, я спробував ще раз мапу, на питання і різати його було взято ще, але був перенесений pi? високих обертах.
Зрештою я написав файл: маркус і проблема ? вирішена, рішення було прямо в напруга живлення насоса!
Спасибі всім, для інтервенцій