тип nyo або tachosoft
тип nyo або tachosoft
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
номер vag ? 8E0920 901H
і автомобіль, не ? безумовно 2002 року на скільки ? 2.0 TDI edc16u31
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
Ви, 24C08....*****unque, щоб sportknight, це не ecu, але панелі інструментів....
нічого навіть з цим номером vag, який привів у списку приносить 24c08
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
але у вашій гільдії не з'? фінал 901H, c'? 900H і 901P. у будь-якому випадку, не ? проблема, як тільки я двері іншу картину inverto в eeprom, і я повинен був вирішити
вам з цим упоратися? знати
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
Ви, цікаво, в загальному
тобто оновлення, я скасував в eeprom в картинах, машина ? гру, але у мене дві проблеми
1 - 4 стрілки йдуть постійно
2 - На дисплеї панелі ? поява напис SAFE і не йде більше? далі
у вас є рада?
Привіт Волхвів , машина не розпізнає код ключа, швидше за все, потрібно перевірити добре зварних швів і розташування eeprom. Я раджу завжди працювати з eeprom перевірки, а не на ті, оригінальні , прости eeprom на картину оригінальною і визначає, якщо були зміни, адже, що працює "", потім повторіть eeprom (копія) на нових рамок, звичайно, батарею слід відокремлювати і раніше, якщо немає' блок управління confort виявляє зміни лінії Can
так, дякую, проблема була саме в зварних eeprom, там був штир, який не входив у контакт. переробив зварювання, все працює,
цікаво також, що я типу sw ви використовуєте?