по мені ? не вдалося підірвати дизель атмосферний тиск майже
по мені ? не вдалося підірвати дизель атмосферний тиск майже
що врешті-решт ми зробимо.....
вибачте мене, але коли я читаю деякі речі, я здригаюся...
У світі божевільних нормальний-це з розуму
Вибачте, Кріс нав'язливість, але чому rabbrividisci? cio? , що c'? так дивно, в бажанні зробити щось подібне? зміна break point обмежувача крутного моменту? як ? можете зробити це?
привіт метрополіс, l' я зробив на моєму ця гра qu?.... практично вам необхідно зняти дизель всі d' вибуху, типу я зробив, 130mg, 0mg, обмежувачі крутного моменту, 600nm, 0 нм... я моєї я зробив так... була карта чорновий, те, що я ? сподобалося і я пішов!!![]()
Треба робити на випуск, а потім з витратою дизельного палива майже на 0, що да ладно, це при повному навантаженні?
бідний двигун, повинен пройти від максимального крутного моменту гальмо двигуна постійно
rego...? можна мати практичний приклад, як ви це зробили? можливо, скріншотспасибі...franco75 бідний двигун чи ні, вони хочуть, очевидно, що якщо є наслідки, проблеми їх...
Просто перевизначити на обмежувачем крутного моменту або на педаль.. кроки до нуля значення малюк оборотів, а потім повернути його орі. хоча у мене сумніви, що дизель може дати такий же ефект, як і бензин..по-моєму ти тільки вздрагивание, як ніби двигун вимкнений, не дизель, а потім знову..(ефект гикавка).
За збиток, який може виникнути створити не ставлю слово..
У світі божевільних нормальний-це з розуму
ну, для тих, рекомендую робити це клієнту і красивою папері написано і підписано так, щоб уникнути рогне...........*****і вони кажуть, хто попереджений, той озброєний
ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ