Сторінка 2 з 11 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 110

Обговорення: Перші кроки з ecm titanium

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    я з kess v2 оригінал
    але врешті-решт інтерфейс ? відносна, служить тільки читати і писати, не важливо з sw

garret
    Guest
    ? я вважаю, що хороший інтерфейс гарантій ;-) і, використовуючи powergate m r, що скажете?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    на жаль, я не знаю, вибачте.
    те, що я хотів сказати я ? що хороший інтерфейс ? гарантія успіху в тому, що запис файлу, і на цьому сон згоден, граф, але не має з тим, що для обробки файлу.
    cio? якщо файл ? боляче, ви можете записати його кращий інтерфейс в світі, але файл sar? все одно боляче після завантаження на автомобілі

garret
    Guest
    ви точно що то не обговорює, моє занепокоєння було можливого блокування запису, красива фактура у мене 2 powergate і працюють відмінно але якщо хочеш, я поясню їх роботи дійсно прості у використанні і якщо мені це вдалося, я, що я, м'яко кажучи, недосвідчений, є пу? досягти успіху будь, хехехе

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Махачкалі
    Повідомлення
    21
    Мені було б цікаво я теж на роботу powergate. Я в будь-якому випадку я написав-й? раз з іншими інструментами, а не ви ? ніколи не застряг, нічого в запису...удачі!!

garret
    Guest
    вам поясню коротко, powergate ? вид інтерфейсу автономного округу. він харчується прямо від obd2 і зчитує файл, завантажити його на пк з aposito програми і змінити його з допомогою ecm, після зміни файлу, перетворюється в powergate і завантажується у варшави дійсно добре працює і +? також швидко

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    також цю статтю у версії m sara' форуму.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Махачкалі
    Повідомлення
    21
    Citazione Спочатку Написав мансардний Visualizza Messaggio
    вам поясню коротко, powergate ? вид інтерфейсу автономного округу. він харчується прямо від obd2 і зчитує файл, завантажити його на пк з aposito програми і змінити його з допомогою ecm, після зміни файлу, перетворюється в powergate і завантажується у варшави дійсно добре працює і +? також швидко
    Дякую за пояснення і за rapidit?. Отже, має свою внутрішню пам'ять, де можна зберігати pi? файлів без використання пк. Відмінний засіб!

garret
    Guest
    Citazione Спочатку Написав saivivere Visualizza Messaggio
    Дякую за пояснення і за rapidit?. Отже, має свою внутрішню пам'ять, де можна зберігати pi? файлів без використання пк. Відмінний засіб!
    точно, пу? містити до 3-файл, оригінал + 2 змінені, я навіть попередня версія 6 кнопок, які, на жаль, ви не можете? pi? скинути, але другої версії ? зовсім інша історія, ? швидкий, інтуїтивно зрозумілий і простий у використанні ;-) думаю, що для запису файлу змінено на fiesta 1.4 tdci займає менше 3 хвилин, старий ce ne віддавав 10

garret
    Guest
    Citazione Спочатку Написав msport Visualizza Messaggio
    також цю статтю у версії m sara' форуму.
    дуже добре admin, - й? або ні, не s? коли буде? відкрито розділ продажі? капуста з нетерпінням чекаю максимум хехехе

Сторінка 2 з 11 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •