Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 25

Перегляду "Гібрид"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    файл, не ? правильно, ви видалили тільки dtc, датчик перепаду тиску, але є багато інших змін
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    98
    ви, можливо, info та адреси, щоб працювати над цим?і машини що і блок і все-ходи більше, я повинен спробувати вирішити.ви можете мені допомогти, magi1984?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    немає його, я вже? сказав, інший раз і повторюю. Не плутайте пристрасть з роботою. Тут я допомагаю всім, у міру можливості, але той, хто робить це ремесло, професію, витратив час і гроші, щоб вчитися, тому я не буду добре, що я повинен розповісти вам, як зробити файл правильно і ви, то ви знаходитесь на роботі добре готовий.
    моя порада ? звичайний: купити файл? факт тих, хто знає, як зробити і вирішити вашу проблему. Таким чином, якщо ви, трапляється, іншій машині одно або ж ecu у вас вже? рішення-в наступний раз, просто, що ricopi зміни

багато файлів, які ви купуєте перейдіть на перепродаж за ціною pi? високий і, отже, ви заробляєте в будь-якому випадку

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di FidodidoTuning
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    СИЦИЛІЯ (TP)
    Повідомлення
    244
    цей виступ не робить...
    я в повному...

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    Якщо ви хочете, одна річ, яка працює на 1000% придбати файл defap сервіс...

якщо клієнт не має грошей залиш... і тримає DPF

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    98
    ви праві всі проблеми, а я не хочу, мені у вас файл, не, що я ви.я хочу тільки не можна голову я lavorandoci, але, знаючи, де торкнутися, і не без збитку.

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    для цього потрібно мати l' A2L
    які коштують досить багато, якщо ви можете знайти того, хто тобі продає.... не ch? ви повинні знати, як інтерпретувати...

для за-пі? простий і функціональний, у вашому випадку ? файл defap служби...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    А magi1984...і мова завжди плутають пристрасть з роботи і ось він стукає головою для тих, хто робить в професії,тому той, хто хоче навчатися за певні речі повинні інвестувати мінімум приведених витрат,я думаю, не так і багато!!!
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    bh? в цей момент ми говоримо користувачеві peppe82,(в даному випадку я взяв тебе, наприклад, але як він це роблять усе, щоб купити файл defap з форуму, а потім, якщо ви люб'язно надає його...подивимося, якщо вони......
    (я не думаю!!!)
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    112
    хлопці, я хочу видалити fap в моїй a4 edc17. Я можу купити файли і не отримати його???? Я поясню краще. Я можу купити файл, а потім ви мені поясніть, як це зробити? У цей момент його змінити я і ви скажіть мені, якщо ? правильно. На мою думку, це ? правильний дух в цьому випадку. Тих, хто там працює, витратив багато грошей на ці речі, а потім ? правильно, що принаймні (не знаю цін) економічний ефект є.
    А в самому, що має бути куплено. Я? віддати перевагу мені, розверталися і потім говорили мені, якщо я зробив добре! Решта інші машини м не цікавить, і якщо б я був стосуватися, я беру файл платний, а потім скажу я прямо, не перестаю дивитися на нього. Не кажучи вже про те, якщо після того, що я купив там, я повинен плеснути.. да да да!!! Що ви думаєте?

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •