файл, не ? правильно, ви видалили тільки dtc, датчик перепаду тиску, але є багато інших змін
файл, не ? правильно, ви видалили тільки dtc, датчик перепаду тиску, але є багато інших змін
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
ви, можливо, info та адреси, щоб працювати над цим?і машини що і блок і все-ходи більше, я повинен спробувати вирішити.ви можете мені допомогти, magi1984?
немає його, я вже? сказав, інший раз і повторюю. Не плутайте пристрасть з роботою. Тут я допомагаю всім, у міру можливості, але той, хто робить це ремесло, професію, витратив час і гроші, щоб вчитися, тому я не буду добре, що я повинен розповісти вам, як зробити файл правильно і ви, то ви знаходитесь на роботі добре готовий.
моя порада ? звичайний: купити файл? факт тих, хто знає, як зробити і вирішити вашу проблему. Таким чином, якщо ви, трапляється, іншій машині одно або ж ecu у вас вже? рішення-в наступний раз, просто, що ricopi зміни
багато файлів, які ви купуєте перейдіть на перепродаж за ціною pi? високий і, отже, ви заробляєте в будь-якому випадку
цей виступ не робить...
я в повному...
Якщо ви хочете, одна річ, яка працює на 1000% придбати файл defap сервіс...
якщо клієнт не має грошей залиш... і тримає DPF
ви праві всі проблеми, а я не хочу, мені у вас файл, не, що я ви.я хочу тільки не можна голову я lavorandoci, але, знаючи, де торкнутися, і не без збитку.
для цього потрібно мати l' A2L
які коштують досить багато, якщо ви можете знайти того, хто тобі продає.... не ch? ви повинні знати, як інтерпретувати...
для за-пі? простий і функціональний, у вашому випадку ? файл defap служби...
А magi1984...і мова завжди плутають пристрасть з роботи і ось він стукає головою для тих, хто робить в професії,тому той, хто хоче навчатися за певні речі повинні інвестувати мінімум приведених витрат,я думаю, не так і багато!!!
Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)
bh? в цей момент ми говоримо користувачеві peppe82,(в даному випадку я взяв тебе, наприклад, але як він це роблять усе, щоб купити файл defap з форуму, а потім, якщо ви люб'язно надає його...подивимося, якщо вони......
(я не думаю!!!)
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
хлопці, я хочу видалити fap в моїй a4 edc17. Я можу купити файли і не отримати його???? Я поясню краще. Я можу купити файл, а потім ви мені поясніть, як це зробити? У цей момент його змінити я і ви скажіть мені, якщо ? правильно. На мою думку, це ? правильний дух в цьому випадку. Тих, хто там працює, витратив багато грошей на ці речі, а потім ? правильно, що принаймні (не знаю цін) економічний ефект є.
А в самому, що має бути куплено. Я? віддати перевагу мені, розверталися і потім говорили мені, якщо я зробив добре! Решта інші машини м не цікавить, і якщо б я був стосуватися, я беру файл платний, а потім скажу я прямо, не перестаю дивитися на нього. Не кажучи вже про те, якщо після того, що я купив там, я повинен плеснути.. да да да!!! Що ви думаєте?