Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 32
    НОВАЧОК L'avatar di gennantsub
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    neverland
    Повідомлення
    43
    я каталізатор поки я тримаю справний, навіть якщо я поділяю те, що говорить манро, дійсно, багато його замінюють на так звані "Downpipe" що ще не ? що один випускний ****** все, що є? дозволяє зменшити як contropressioni, що температура накладаються на групи випускний колектор/турбокомпресор, що дозволяє більше performaces, менше стресу, як на турбокомпресор на випускний колектор.
    Для dpf я замінив шланг прямо так я провів справний dpf, що я можу rimomtare день, що я повинен andre зробити тестування
    тоді, може статися, що, очистивши ці контейнери , то резонансна з ревом не завжди приємне

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    хлопці, покладіть, що вам в голову, що каталізатор,будь-якого типу,навіть спортивний, - це завжди і в будь-якому випадку для його конформації перешкод у ****** перехід на газ.....c'? сказати те, що багато роблять каталізаторів "вся трава, промінь", забувши, можливо, що є кілька типів кет і що то спеціально для дизельних двигунів визначається в технічному жаргоні "one way"? моновалентною або "мінімум" як валить, тільки і тільки оксидів азоту,так звані Nox,то різниця на кет трехвалентной ніж ті, які використовуються на benza, щоб так говорити ? abbissale....потім, як ? зробив kat дизель, ми можемо поставити на лінії зливу 50 kat один apresso до одного, але якщо ми дуже дизельних fumosit? sar? завжди ж навіть не тільки кет......
    вдумайтеся люди...подумайте...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    я не знімаю тільки для підтримки певного протитиску

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав sportknight Visualizza Messaggio
    я не знімаю тільки для підтримки певного протитиску
    і ви вважаєте, що це добре??

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    тільки первинний ви

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    радий, що ти....я - "школа мислення", що gi? турбіна ж, як і для його конформації від зворотного тиску на лінії зливу....тому я волію мати максимальну "гладкості" газу відразу ж після цього, щоб тримати в страху також температура газу...потім все одно кожен на своїй машини f? так, як вважає за потрібне....
    можу тільки сказати, що на деякі засоби дуже накачані іноді я беру на себе працю встановити манометри, щоб побачити, що відносини між прес-turbo і протитиску, і, незважаючи на опір, я, як сказав, дренажних ліній, найбільш вільні, можна на ці кошти я бачу contropressioni також 3 до 1, тобто на кожен бар press turbo c'? я 3 вихлопних газів.....
    по-моєму, не ? максимум видів для випускних клапанів і їх пружин, що під тиском настільки високою, можуть не коректно...пункт "плавати" з наслідками легко можна собі уявити...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    73
    я очищена чи все......навіть кішки

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    88
    ну, випробувано на моєї машини зіставлений, двигун втратив дуже багато пари вниз і набирає pelino " дотик тип 2-3 км, з кішки спорожніли, навіть після оновлення ебу пост спорожнення.

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    3
    я на 120cv mjet одного, я зняв fap на місці, труби, прямий і, чесно кажучи, не мав ne калі ne збільшується. ? залишається незмінною з точки зору продуктивності

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di angelolsp
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    я ненавиджу речі, випив...покладіть downpipe і турбіна ringraziera х.... що стосується каталізатора, а не з народу орі я, зауважте, ke тільки карту втрачає басів мало...так що х мене prekat і замінити, з downpipe але кішки його, орі і тоді в один прекрасний фінал ремесло
    Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:

Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •