Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати від 11 до 15 15 -

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    372
    Ви мене не правильно зрозуміли, Або я погано пояснив,я менш досвідчений форуму і ненавиджу тих, хто робить дорогоцінний і nn допомагає

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    184
    Насправді, навіть я infastidisco, коли в майстерню приходить а, що починає пояснювати мені, що прочитала на різних форумах і що я повинен робити, щоб вирішити свої проблеми,але, на жаль, істинний дух форуму, а це:нам один на другой.и не забуваємо, що всі ми, які зараз у нас є багато років досвіду за плечима, ми почали їх:читаючи на різних форумах і, проходячи цілі ночі до попереду computer.Ia моя думка, і що ми повинні бути менш егоїстичними і не розділити на форум два-професіоналів і не професіоналів чому, зрештою, не guadagnera nessuno.A раз навіть почути проблеми, які зустрічалися з іншими, і велику допомогу.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    158
    Citazione Спочатку Написав neo Visualizza Messaggio
    Насправді, навіть я infastidisco, коли в майстерню приходить а, що починає пояснювати мені, що прочитала на різних форумах і що я повинен робити, щоб вирішити свої проблеми,але, на жаль, істинний дух форуму, а це:нам один на другой.и не забуваємо, що всі ми, які зараз у нас є багато років досвіду за плечима, ми почали їх:читаючи на різних форумах і, проходячи цілі ночі до попереду computer.Ia моя думка, і що ми повинні бути менш егоїстичними і не розділити на форум два-професіоналів і не професіоналів чому, зрештою, не guadagnera nessuno.A раз навіть почути проблеми, які зустрічалися з іншими, і велику допомогу.
    перший виступ розумний, то справжні фахівці не бояться, новачки є новачки, які з електронікою і soft різні справжні гени, як я знаю фахівців, які не знають навіть, що таке комп'ютер або s.або. тому ми залишаємо дух, для якого народжуються форумі, принаймні, в цьому ? мої думки.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    ecuboost, я не хотів втручатися в це обговорення..mah я повинен це зробити, я відчуваю себе частиною з-за цього, як каже msport і форум і електроніки ? також у частині імені р. в механіці, де всі можуть взяти участь і виставити які-небудь проблеми або дати пораду, допомогти всім, cio?, як досвідчених користувачів, що менше,як професіонали, так і аматори, ось, мета форуму, для фахівців різних галузей існують вже? з форумів, зокрема в механіці, де він має доступ до всіх баз даних, а там, де у вас є всі професійні відповіді на високих ****lli, але вони всі платні і всі дивляться на тих, хто, як і ти ? професіонал, я до сих пір не зареєстровані, хоча і не вправи для? професія й досі плачу річної орендної плати, у ці, скажімо, форумі, що потім тільки корпоративних порталів, думаєте, від вашої пропозиції, тому що я не + професіонал в області має бути виключено, а ще краще всі ті, що у форумі, що я стежу уважно і, що тут працюють справжні професіонали xch? професіонали, значить, практикувати в якості основної роботи, але на мій погляд вони достатньо підготовлені, і іноді навіть краще, ніж професіонали..що ти говориш забудь?
    [COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    372
    у цьому розділі я сказав, я прав, не могли бути Його частиною, - доказ того, Що Мета ... якщо це зробити, n групи, яка raggruppasse сукні? експерти,я sar? експрес погано, а тема закрита,я думаю, було цікаве Пропозицію

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •