Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 32

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    якщо ви говорите тільки діагностики autocom ? досконалим, але якщо ви хочете, щоб зробити якийсь рутиною, скажімо, відображення вас це займе кілька cosine

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    15
    я хотів би почати з чимось легким, як я сказав раніше, то я не знаю, якщо ? досить доступним кома, що я міг би почати зіставляти

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    залежить від вас, l імпортовані ? що це те, що вам подобається, чому? c'? від scervellarsi трохи... в будь-якому випадку, якщо ? тільки для діагностики це добре , але якщо ви хочете показати кілька копійок потрібно витрачати, але з речами не офіційні заощадження.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    15
    якщо зрозуміти, як це працює, я можу навіть піти трохи далі і витрати і т.д. але на початку я хотів би піти трохи з ніг свинцю

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    15
    ? я також читав, що потрібно змінити інтерфейс в деяких випадках і то я не хотів би витрачати відразу 50 €, інше питання, але інтерфейс elm327 з іншим програмним забезпеченням, ви можете? використовувати на інших авто?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    принаймні, я не мод..нічого не потрібно купувати те, з корпусом з алюмінію, ви повинні придбати також три кабелю подушками безпеки, abs і комбінації приладів,ви.. ви можете використовувати і інші м'які з elm!!
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    15
    і з інтерфейсом elm327-й? адаптери, як ви йдете, щоб потім витратити різні програми для різних виробників?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    184
    З ELM 327, то зробити дуже мало cose.Solo з цим не зробити, ne, якщо все, що дозволяє робити програмне забезпечення multiecuscan, тому що, щоб спілкуватися з усіма, контролер є wi-адаптери, які знаходяться в іншій витрати на стороне.и кінці з Multiecuscan то зробити тільки група fiat eco, тому що я пропоную autocom, що і діагноз multi руху.

+

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Tom79
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Больцано
    Повідомлення
    92
    За те, що я можу тобі сказати, що я, з elm327 і multiecusan ви всі на групи fiat/alfa/lancia, ви також можете зробити діагностику і на інші машини з іншим програмним забезпеченням, але не так докладно, як за допомогою програмного забезпечення multiecuscan. Якщо ви за професією ви можете купити l autocom, але якщо ви, як і я, що є хобі, змінити і виправити якщо що-то вам просто l elm327 + адаптери. Потім, якщо ви хочете почати зіставити їх, щоб часом ви отримаєте mpps v12 і почала план... привіт привіт

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    15
    спасибі вам обом, але я згоден-й? з Tom79, побачив, що sar? щось дуже аматорські, а не пряма машини, крім групи fiat (погано, що йде, що повигублюю щось я не багаття? теж ремонт), тільки одне питання на elm327: сайт/реселлер надійний від якоїсь купить elm327 і перехідники?

мова зіставити від мене, я міг би почати практикувати тільки на старий pajero 2.5 td, це mpps v12 працює з усіма авто/марки?

Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •