Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 22

Обговорення: Bootmode,працює?

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    285
    edc16 для написання після її нігті через послідовний порт, перш ніж ви dissalda в e2p і тому частковим,і після вас змушує писати ,або bdm (нічого bootmode)
    edc15 після його прибиті , ви можете зробити bootmode.. або отпаять flash 29f200/400/800 і запишіть його з програмістом, типу willem ,або scod часткове/всього на e2p завжди dissaldandola і riprogrammandola, а потім записати на флеш-послідовний.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    Ок, спасибі, бачив, що ти назвав willem, але підключається тільки через паралельний порт? так що беріть старий пк

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    285
    віллем вже і застарілий, був як приклад.. а чи пк, що поставляються з паралельного .. або конвертер usb - >паралельний

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    я бачив цей пост я хотів би знати, якщо хтось пробував читати в boot mode один sirius 32n dela clio, я побачив, що з півень v2 є інструкції додаю малюнок

Renault_Siemens_Sirius_32N.jpg

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    285
    на інших форумах я читав, що навіть в boot не змогли прочитати sirius32n з fgtech2,
    тільки без завантаження ...але і від 32кб ..так не корисно для socd.
    я читала, але хтось і зміг прочитати з ccl і sw DDT2000
    ще не знаю, на цих ecu.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    насправді я хотів зробити всього на цей ecu, але єдиний спосіб ? від'єднати флеш-прямо зараз я намагаюся зробити гніздо для випробувань без отпаять.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    112
    В boot mode ? на практиці режим? використовується, щоб зробити можливою резервної копії, півень, 2 з edc17 наприклад? Cio? в boot mode ? те, що в школі, ви відкриваєте блок, припаяти пін-код, він робить резервне копіювання і закінчується л

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di frantik3
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    610
    Citazione Спочатку Написав pitty Visualizza Messaggio
    В boot mode ? на практиці режим? використовується, щоб зробити можливою резервної копії, півень, 2 з edc17 наприклад? Cio? в boot mode ? те, що в школі, ви відкриваєте блок, припаяти пін-код, він робить резервне копіювання і закінчується на l??
    те, що ви говорите-й? точно називається boot mode tricore!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    112
    ок, але ? правильно, тому все що є? що я сказав? Cio? резервне копіювання різних блоків управління, ви завжди будете в boot mode tricore? або мова змінюється для інших блоків управління?

P.S.
    я бачу, що ми опинилися тут, правда, frantik3? так так так!!!

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    в boot mode tricore стосується edc17, а edc16 ви робите класичний зв'язок з schedini припаяні на платі, або з тими, з пружиною, без зварювання,для edc15 ви повинні замість отпаять eprom, щоб потім прочитати її і запишіть його за допомогою програматора eprom.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •