Термостатичний клапан несправний.Я пояснюю це тільки так ,і тому, що ви говорите, що зігріває навіть у відповідності з manigoto, що якщо температура і низька повинен залишатися холодним
Термостатичний клапан несправний.Я пояснюю це тільки так ,і тому, що ви говорите, що зігріває навіть у відповідності з manigoto, що якщо температура і низька повинен залишатися холодним
Привіт, хлопці,я вчора зробив, виходячи з машини, і я прийшов до цієї проблеми.Так як клієнт зробив заміну двигуна з іншого механік, встановити систему обміняла роз'єм датчика температури води з датчиком температури палива і навпаки.Отже, проблема вирішена, всім дякую.
привіт, у мене є клас, в 180cdi, між тим, якщо регулятор пічки стоїть на синій, потім на холодну вентилятор ? завжди активна, якщо ви покладете більше 24gradi якщо я не помиляюся, вимикається вентилятор, в моїй машині, в середньому до 70 градусів температура, коли я стрільба влітку піднімається до майже 80, але не більше, я перевірив все, і пі? і все добре працює, sar? температура експлуатації цього авто, ви повинні тримати низький.