Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 30

Обговорення: проблема alfa gt 1.9 150cv jtd

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    рим
    Повідомлення
    0
    Вибачте, але помилку ви ? залишилося? p 1238 ?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    вибачте, але якщо помилка P1238 Несправності Вторинної ланцюга паливного насоса відноситься до ланцюга подачі палива, тому що продовжуйте сказати, перевірити і спробувати прочистити egr???
    я не розумію....і, як якщо б ви йшли до лікаря, щоб зубний біль, і цей шлях всі свічки від запорів.....
    mahhhh.....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

НОВАЧОК L'avatar di pinotuning
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    0
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    вибачте, але якщо помилка P1238 Несправності Вторинної ланцюга паливного насоса відноситься до ланцюга подачі палива, тому що продовжуйте сказати, перевірити і спробувати прочистити egr???
    я не розумію....і, як якщо б ви йшли до лікаря, щоб зубний біль, і цей шлях всі свічки від запорів.....
    mahhhh.....
    вибачте, але ви не помилилися код несправності???? код p1238 відноситься до "Кількості повітря "
    я не розумію, де ти взяв, що посилання на Несправності Вторинної ланцюга паливного насоса

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    134
    але, насправді!! де ви бачили, що це було помилкою del'ланцюг живлення паливного насоса?? не має нічого спільного..таблетки були правильні, щоб зубна біль....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    134
    однак, що важливо, і що вона вирішена..спасибі всім...

НОВАЧОК L'avatar di pinotuning
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    0
    на edc16c8 існують різні способи, щоб закрити/parzializzare в egr ! однак важливо ? що ви вирішили !

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    231
    немає чет я не усунуто ,хворий ? ще хворий sn ще випробування...тепер я трубку свою egr ви ? горить-відмова двигуна ...але в тому помилка повітря c'? завжди, і не йде, у вас є ідея, що це може бути.... зрозумійте мене добре, машина завжди помилка P1238, а лампа двигуна не горить, ок, при підключенні клапана з ладу, загориться індикатор ok ,а потім для цього ? у egr для помилки, для мене залишається у пам'яті, але не світиться жоден індикатор????

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    рим
    Повідомлення
    0
    Citazione Спочатку Написав michell Visualizza Messaggio
    немає чет я не усунуто ,хворий ? ще хворий sn ще випробування...тепер я трубку свою egr ви ? горить-відмова двигуна ...але в тому помилка повітря c'? завжди, і не йде, у вас є ідея, що це може бути.... зрозумійте мене добре, машина завжди помилка P1238, а лампа двигуна не горить, ок, при підключенні клапана з ладу, загориться індикатор ok ,а потім для цього ? у egr для помилки, для мене залишається у пам'яті, але не світиться жоден індикатор????
    Вибачте, але помилка p 1238, де до бачив, що та кількість повітря?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    231
    Citazione Спочатку Написав alberto.bf Visualizza Messaggio
    Вибачте, але помилка p 1238, де до бачив, що та кількість повітря?
    мені, як autocom , що якщо я його поставлю на ******** що ти, навіть в ******..... я думаю, що я не міг помилитися три на три

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    рим
    Повідомлення
    0
    я на авто дата nn я знайшов.... в інтернеті, думають, що це кількість повітря ... перо або моєму списку, який мені дав мій друг eletrauto і каже мені, P1238=вторинної Ланцюга паливного насоса (модуль управління паливного насоса) тест nn, вам нічого не варто..

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •