-
карта зроблена добре не тільки для видалення дратівливих пустот під 2000giri, витрата палива набагато менше, і уникаючи робити дивні зміни
-
очевидно, з особистого досвіду, зіставити тільки від того, хто ви довіряєте....
-
? також я помітив, що 75cv йдуть краще з 90cv. і я вже знаю чому.. подивимося, якщо хтось з вас є ? прибув також....???
-
відображення відстій, я не бачу іншого, я бачив обидві турбіни, що 90cv ? практично точно такий же тільки зі змінною геометрією
-
у 75cv і практично дорівнює 90cv змінюється тільки карта!! все інше, і все одно
-
ні, ні, абсолютно ні, змінюється турбіна, флейта вприскування палива, тнвд, кпп, опори, підлозі осі, поршні, ступінь стиснення, блок управління і проводка.
-
а я повторюю, 75cv зіставляється добре йдуть значно краще, ніж 90cv...
-
ну курс змінюється, тому що 6-ступінчаста коробка передач, турбіна мені не здається, що сильно відрізняється від того, насос може бути, ви.джгут проводів ? під розуміється...
-
все, що я написав ? враховуючи, ЗВИЧАЙНО, не для зарозумілості, але і для вивчення і порівняння =) зіставляються і відображаються в 90cv йде набагато більше?
-
Привіт...наскільки я знаю, 75cv він форсунок такими ж, як в 90-х...змінює насос і флейта...
А, я comandavo турбіна gt2256v з привод 1.3 mjet...перепускний точно...я робив 1.5-константа.
По-моєму це можна зробити спокійно, gi? зробив...
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму