Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 29

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    55
    хтось з вас мене знає, скажіть, як змінити файл sops scania для видалення системи scr?????
    дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    що я знаю, ставлять майже все емулятори,якщо я добре пам'ятаю час, f? я бачив так само схему як це зробити, якщо я знайду posto...su карту я nn я ніколи не пробував, сподіваюся, що який-небудь користувач мав справу з цією проблемою .
    [COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    55
    краще форму, і ми важеля думки і клієнт оплачує ремонт першого та форму, то
    чудеса не можуть зробити!!!!!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    55
    проблема емуляторів ? система повинна бути в будь-якому випадку працює без збоїв, в іншому випадку ви не можете? встановити
    і часто витрати і зусилля для ремонту цих систем ? дуже високий
    ідеально було б виключити в системі через редагування файлу sops, і завантажити його з "sdp3" (діагностичне програмне забезпечення офіційний scania)
    що клоновані зроблено в китаї, однак узбережжі очей
    ? власний красивий питання, чому? коли ці установки йдуть у відмову потужність двигуна буде знижена до 30%, а на автомобіль, який важить 40ton означає, застряють
    у pi? сили правопорядку мають можливість? перевірте, якщо система scr працює регулярно за допомогою кодів, інформаційні, створювані блоком управління двигуна...
    не s? може бути, я прошу забагато

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    я не думаю, що потрібен емулятор функціонування всіх компонентів scr.....
    багато evvero, що, встановивши емулятор ви можете? нехай менше, щоб заповнити бак з adblue, тому що саме механізм імітує ecu роботи системи...а потім ви можете видалити весь scr, включаючи бак,насос,форсунки,датчики та ін.... і ecu не помітить мінімально,ні тим більше в FdO,тому що саме шухлядці імітує, що всі st? працює в нормі....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    55
    з того, що s? емулятори змінюють сигнал від датчика температури каталізатора так, щоб ніколи не досягати робочої температури, необхідної для хімічної реакції, отже, не вводять сечовину, як це відбувається, звичайно, в холодних країнах
    під час запуску система здійснює перевірки роботи системи, щоб перевірити наявність проблеми навіть з емулятор підключений
    я знаю, що це система, але, можливо, у зверненні існують і інші, безумовно,

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    я не думаю, що scr не може ввести в експлуатацію тільки тому, що зонд кет не увійде в температура....
    і тому, що за те, що ne s? я ecu перетинає дані з різних датчиків температури двигуна,температури всмоктуваного повітря,температури вихлопних газів, та ін.....
    і якщо він виявляє, що все в нормі, але тільки зонд кет ? холодної, звичайно, дар? dtc.....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    55
    тільки я можу навантаження схема і міцність збірки для установки в off dell' scr

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    55
    я встановив емулятор і підтверджую, що це діє тільки на датчик температури перед каталізатором, і, наскільки я розумію, не буде ? інший, що належний опір послідовно з датчиком і дати харчування на ебу, і на всіх автомобілях scania за винятком si 730 pu? видалити cos?
    і споживання сечовини ? тримач

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    П'яченца
    Повідомлення
    181
    ок, ігор, я повинен був би схеми ви можете в снд??

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •