Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 38

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    250
    Я вже зробив одне випробування..
    Press. Банкомат 998
    Press. Asp 1012

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    285
    теж дизель, і відповідно prex turbo збільшується,особливо, якщо і " скат"
    я abbasserei залізничних і t inj, то 200pt в обмежувач turbo включаючи останній шматочок, потім 0F89E8 в 0F8BE8 як сказано вище, з хорошим волхвів
    і abbassarei останні 4 криві карти overboost ,для того, щоб знизити пік prex turbo
    сказав, то спочатку перевірте датчик prex абсолютної,pierburg ,і збитки від інтеркулера або пробірки.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    додам тільки, що обмежувачі крутного моменту,навіть те, що заднього ходу!!,факти, таким чином, є дуже сумнівними....
    cio? практично зроблені всі "у команді"....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    я не розумію тоді, чому в карти педаль ? пішли на дотик вр після 5200 оборотів....
    потім в карти турбо я бачив кроком в%, які йдуть майже на 15%, мінімум 6,5%, але в обмежувачі ви більш низький відсоток...прибуттів на 6,3% відноситься те ж саме для карти rail і відповідні обмежувачі....
    крім того, я бачив авансів, прямо на спини, де стогони проблема також 21% більше,....тобто ти перейшов від 19 градусів до 23...так багато на бензин, розраховуючи, що, як правило, збільшується до 3 градусів...***** unque головна проблема, як він каже, навіть pinotec ? ви дали багато на дизельне паливо, rail і досягнень, і, відповідно, turbo солі, тому що не в змозі утилізувати весь обсяг газу.....тепер у вас є дві можливості? системи або карту, або ви шукаєте проведенням duty cycle vgt на відповідну карту....але ? дуже важко зробити....
    ах.., то я хотів сказати, що мод зроблений на відсоток газу, під назвою "стиль edc15" не має жодної утиліти?....
    у egr ? вже закритий від "4 panettoni" управління, за якої мод не потрібно...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di kingsnake
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Et
    39
    Повідомлення
    110
    Я йду з розуму, навіть я ж питання, та ж машина,євро 3 150cv edc16c8, turbo піднімається вище 2 бар, а також, якщо тиск турбо-поставлю оригінал.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    адреса e646c "обмежувач turbo диференціал" б підняв, а ? встановлено, що в 1,6

Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Et
    39
    Повідомлення
    110
    Citazione Спочатку Написав franco75 Visualizza Messaggio
    адреса e646c "обмежувач turbo диференціал" б підняв, а ? встановлено, що в 1,6
    Зроблено це випробування, результат ? все той же

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    сицилія
    Повідомлення
    115
    по мені prex rail ? занадто високо, я не бачу сенсу в prex лім пара не ? скоригована на педаль, то не розумію, 2469 i lim x пара руху занадто багато високих карту кількості газу і "однодумців" таким чином на мою думку не потрібно, і може дати вам, так само безглуздо...досить контролю кількості газу введені і карти суміжних не подають їх саме так, а потім ? правда, як каже franco75 ви можете mod-біт з обмежувачем turbo і йди в pelino час

Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Et
    39
    Повідомлення
    110
    Citazione Спочатку Написав pdtechnology Visualizza Messaggio
    по мені prex rail ? занадто високо, я не бачу сенсу в prex лім пара не ? скоригована на педаль, то не розумію, 2469 i lim x пара руху занадто багато високих карту кількості газу і "однодумців" таким чином на мою думку не потрібно, і може дати вам, так само безглуздо...досить контролю кількості газу введені і карти суміжних не подають їх саме так, а потім ? правда, як каже franco75 ви можете mod-біт з обмежувачем turbo і йди в pelino час
    З тиску в рампі і оригінальний обмежувач крутного моменту для механізму перемикання передач оригінал мене проблема ? відбулося занадто

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Демонтаж турбіни і очистити геометрії. впевнений, сон стрибати через swirl і, проходячи через клапани сон закінчені в турбіні, блокуючи правильну геометрію. Ви можете контролювати переміщення назад цівку, від'єднавши і атакують труба wastgate автомобіль в рух.

Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •