Я вже зробив одне випробування..
Press. Банкомат 998
Press. Asp 1012
Я вже зробив одне випробування..
Press. Банкомат 998
Press. Asp 1012
теж дизель, і відповідно prex turbo збільшується,особливо, якщо і " скат"
я abbasserei залізничних і t inj, то 200pt в обмежувач turbo включаючи останній шматочок, потім 0F89E8 в 0F8BE8 як сказано вище, з хорошим волхвів
і abbassarei останні 4 криві карти overboost ,для того, щоб знизити пік prex turbo
сказав, то спочатку перевірте датчик prex абсолютної,pierburg ,і збитки від інтеркулера або пробірки.
додам тільки, що обмежувачі крутного моменту,навіть те, що заднього ходу!!,факти, таким чином, є дуже сумнівними....
cio? практично зроблені всі "у команді"....
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
я не розумію тоді, чому в карти педаль ? пішли на дотик вр після 5200 оборотів....
потім в карти турбо я бачив кроком в%, які йдуть майже на 15%, мінімум 6,5%, але в обмежувачі ви більш низький відсоток...прибуттів на 6,3% відноситься те ж саме для карти rail і відповідні обмежувачі....
крім того, я бачив авансів, прямо на спини, де стогони проблема також 21% більше,....тобто ти перейшов від 19 градусів до 23...так багато на бензин, розраховуючи, що, як правило, збільшується до 3 градусів...***** unque головна проблема, як він каже, навіть pinotec ? ви дали багато на дизельне паливо, rail і досягнень, і, відповідно, turbo солі, тому що не в змозі утилізувати весь обсяг газу.....тепер у вас є дві можливості? системи або карту, або ви шукаєте проведенням duty cycle vgt на відповідну карту....але ? дуже важко зробити....
ах.., то я хотів сказати, що мод зроблений на відсоток газу, під назвою "стиль edc15" не має жодної утиліти?....
у egr ? вже закритий від "4 panettoni" управління, за якої мод не потрібно...
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
Я йду з розуму, навіть я ж питання, та ж машина,євро 3 150cv edc16c8, turbo піднімається вище 2 бар, а також, якщо тиск турбо-поставлю оригінал.
адреса e646c "обмежувач turbo диференціал" б підняв, а ? встановлено, що в 1,6
по мені prex rail ? занадто високо, я не бачу сенсу в prex лім пара не ? скоригована на педаль, то не розумію, 2469 i lim x пара руху занадто багато високих карту кількості газу і "однодумців" таким чином на мою думку не потрібно, і може дати вам, так само безглуздо...досить контролю кількості газу введені і карти суміжних не подають їх саме так, а потім ? правда, як каже franco75 ви можете mod-біт з обмежувачем turbo і йди в pelino час
Демонтаж турбіни і очистити геометрії. впевнений, сон стрибати через swirl і, проходячи через клапани сон закінчені в турбіні, блокуючи правильну геометрію. Ви можете контролювати переміщення назад цівку, від'єднавши і атакують труба wastgate автомобіль в рух.